Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert Power Bank lijn die extra veel en snel laden

Xtorm lanceert Power Bank lijn die extra veel en snel ladenXtorm, fabrikant van mobiele stroom oplossingen, lanceert 4 nieuwe Power Banks, speciaal ontworpen om onderweg snel een smartphone of tablet op te laden , zonder dat een stopcontact nodig is. Xtorm introduceert de Power Bank Go, Air, Trip en Free.

De 4 Power Banks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en afgewerkt met een rubberfinish behuizing. Blauwe LEDs geven de status van de batterij weer. De onderlinge verschillen tussen de Go, Air, Trip en Free zijn de capaciteiten. De Go is geschikt om een smartphone tot 2x op te laden, de Air om een smartphone 3x op te laden, de Trip heeft genoeg capaciteit om een smartphone 5x op te laden en de Free kan zelfs 7x een smartphone opladen. Voor dagelijks gebruik, korte trips of langere reizen voor iedere toepassing een passende Power Bank.

Uniek aan deze Xtorm Power Banks is de oplaadsnelheid, ruim 2x zo snel als via andere mobiele opladers, dit geldt zowel voor het opladen van de Power Bank zelf als van de mobiele apparaten. Er kunnen 2 mobiele apparaten tegelijk opgeladen word, en met de Power Bank Free zelfs 3 tegelijk. Door de Dynamische Power Balance, wordt de laadsnelheid zo optimaal mogelijk gereguleerd om bijvoorbeeld een tablet en smartphone in zo korte mogelijke tijd op te laden.

De Xtorm Power Banks zijn innovatief en praktisch; vanwege de geïntegreerde laadkabel, het compacte formaat én het lichte gewicht overal mee naar toe te nemen. De Xtorm Power Banks worden compleet geleverd met laadkabel, duidelijke handleiding en handig opbergzakje.

Al deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat u nooit meer met een lege accu van uw mobiele apparatuur komt te staan en u altijd genoeg stroom bij de hand heeft, waar en wanneer u het ook nodig heeft. Met deze nieuwe generatie Power Banks gaat u altijd zorgeloos op pad.

Prijs en beschikbaarheid
De prijzen van Xtorm Power Banks variëren van EURO 29,00 (Go) tot EURO 79,00 (Free). De Power Banks zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels waaronder Coolblue, BCC en A-mac en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.