Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert de Power-banks met ingebouwd stopcontact voor stroom onderweg

Xtorm lanceert de Power-banks met ingebouwd stopcontact voor stroom onderwegXtorm lanceert een nieuwe lijn producten, speciaal ontworpen om je apparaten overal van stroom te voorzien. De 'Power Series' bestaat uit twee power banks, elk voorzien van USB aansluitingen en stopcontacten met 220V om al je apparaten gemakkelijk en snel op te laden.

Draagbare kracht
Met een product uit de 'Power Series' beschik je overal over een stekkeraansluiting. Of je nu in de wildernis bent of in een vliegtuig zit, met behulp van de 'Power Series' laad je je laptop, drone, camera, smartphone en andere elektrische apparaten gemakkelijk op.

Veilig en compact
Het compacte design gecombineerd met het hoge capaciteit maken deze power banks ideaal om mee te nemen op reis. Ze voldoen aan alle eisen om gewoon mee te nemen het vliegtuig in! De AL480 - Xtorm AC Power Bank Brick 21 000 is bovendien op te laden met een Xtorm Solar Booster, een perfecte combinatie voor verre en avontuurlijke reizen.

Specificaties
Batterij capaciteit: 20.800 mAh
Batterij type: Li-ion
Afmetingen: 161 x 65 x 65 mm
Input: USB-C 5V/3A
Output: 1x USB-A Quick Charge 3.0, 1x USB-A 2,4A, In/Out USB-C, AC 220V
Gewicht: 698 grams
Inclusief: Manual, USB-A to USB-C cable

Prijs en beschikbaarheid
De prijs van de AL480 - Xtorm AC Power Bank Brick 21 000 is EURO 179,- en de AL490 - Xtorm AC Power Bank Pro 41 600 is verkrijgbaar voor EURO 399,-. De power banks zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels en op xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.