Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm Power Bank beste uit de test Consumentenbond

Xtorm Power Bank beste uit de test ConsumentenbondIn juni heeft de Consumentenbond een onafhankelijke Power Bank test uitgevoerd waarbij de Xtorm Power Bank Free (XB102) de Beste uit de Test is. Met een 9,2 haalde deze oplader, waarmee een smartphone maar liefst 7 keer kan worden opgeladen, de hoogste score.

De Consumentenbond heeft een test gedaan van ruim dertig Power Banks van diverse merken. Tijdens deze test werd gekeken naar verschillende aspecten, waarbij vooral gelet is op prestatie en extra mogelijkheden. Meerdere Power Banks van Xtorm zijn getest en beoordeeld met zeer goede scores. Bij de "Middenmoot" Power Banks, de categorie met een gemiddelde batterij capaciteit, behaald Xtorm de hoogste score; een 8,2 voor de Power Bank Air 6000 (XB100). In de categorie "De Grote" is het hoogste cijfer voor de Xtorm Power Bank Free 15.000 die daarmee bekroond is met de titel 'Beste uit de Test'.

Testoordeel
De Power Bank Free 15.000 (XB102) krijgt van de Consumentenbond als testoordeel een 9,2. De Consumentenbond omschrijft de Xtorm Power Bank Free als volgt: "Grote, mooi afgewerkte 15.000mAh powerbank met geïntegreerd usb-oplaadsnoertje. Je kunt er 3 apparaten tegelijk mee opladen. In totaal krijg je er circa 7x de smartphone of 2,5x de tablet mee volgeladen."

Over het product
De XB102 maakt deel uit van de populaire XB-lijn. Deze productlijn bestaat uit meerdere Xtorm Power Banks die allemaal over unieke eigenschappen beschikken. De Xtorm Power Banks hebben een innovatief en praktisch design met een geïntegreerde kabel, een rubberen behuizing en een indicatie LED-lampje. Bovendien beschikken de Xtorm Power Banks over een extra snelle oplaadtijd, en kunnen er meerdere mobiele apparaten tegelijk worden opgeladen.

Beschikbaarheid
Xtorm Power Banks zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels waaronder Coolblue, Media Markt, Bol.com en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.