Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Jubileum-collectie van Sprayway gaat back to the roots

Jubileum-collectie van Sprayway gaat back to the rootsHet Britse outdoormerk Sprayway bestaat 40 jaar en dat viert men met een 'back to the roots' collectie. 40 jaar later staan we opnieuw op de hoogste top maar dan met een kledingcollectie vervaardigd met de allermodernste technieken en nieuwste materialen. Dit zijn enkele highlights die nu beschikbaar zijn in de betere outdoorzaak.

Sprayway Zeus
Deze nieuwe 3-laagse Gore-Tex jas beschermt je tegen weer en wind. Het aangename en sterke buitenmateriaal geeft je veel bewegingsvrijheid en is 100% waterdicht. Deze jas heeft alles om de hoogste bergen te overwinnen. Adviesverkoop EURO 335,00.

Sprayway Grendel
Het Sprayway model Grendel is een 100% winddichte vest dankzij het geïntegreerde Gore Winstopper materiaal. Bovendien aangenaam warm door de synthetische vulling én geeft extra bewegingscomfort dankzij de stretchpanelen onder de armen. Met andere worden: een 'must have' voor iemand die op zoek is naar een warme winddichte jas. Adviesverkoop EURO 210,00.

Sprayway Cerberus jacket
De Sprayway Cerberus jacket is een getailleerde dunne fleece met stretchpanelen onder de armen en op de rug. Voor wandelaars en klimmers zal dit een favoriet kledingstuk worden. Adviesverkoop EURO 85,00.

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.