Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe veelzijdige en multifunctionele ProTactic 350 AW en 450 AW camera backpacks van Lowepro

Nieuwe veelzijdige en multifunctionele ProTactic 350 AW en 450 AW camera backpacks van LoweproHet innovatieve cameratassenmerk Lowepro presenteerde tijdens vakbeurs voor imaging Photokina in Keulen veel nieuwe producten voor professionele fotografen en foto enthousiastelingen. Opvallend zijn twee nieuwe producten genaamd ProTactic 350 AW en 450 AW welke zeer unieke eigenschappen bevatten en door Lowepro ook wel worden aangekondigd als de ultieme tassen.

De ProTactic AW-serie van Lowepro bestaat uit twee modellen. In ProTactic 350 AW passen 1 à 2 professionele spiegelreflexcamera’s, 6 lenzen of flitsers, een 13 inch laptop, accessoires en een statief. ProTactic 450 AW biedt hiernaast nog ruimte voor 2 extra lenzen en heeft een iets groter laptop vak waardoor er een 15 inch laptop in past. Het cameravak bevat MaxFit dividers die optimale bescherming bieden en er voor zorgen dat er zoveel mogelijk in de tas past.

Bijzonder aan de ProTactics AW tassen is dat de backpacks zowel aan de binnenkant als buitenkant zeer flexibel in te delen zijn. De buitenzijde van de tassen is voorzien van ruim 20 SlipLock-lussen waardoor accessoires zoals Lens Cases en camerabuidels gemakkelijk te bevestigen zijn.

Ook bieden de tassen via drie zijden snelle toegang tot de camera; de backpacks kunnen dankzij een opening aan de bovenzijde zelfs in toploader-stijl worden ingericht.

De ActivZone achterwand van de tas is ademend, biedt comfort en goede ondersteuning en kan naar wens worden ontdaan van de heupriem.

De ProTactic AW-serie behoort tot de Lowepro categorie Urban Event en past bij bekende producten zoals de Stealth Reporter, Pro Messenger en het Street & Field systeem. Lowepro ProTactic 350 AW en 450 AW hebben respectievelijk een adviesprijs van EURO 299 en EURO 329.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.