Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ECCO Trace Lite winterschoen zorgt voor allround comfort en langdurige prestaties

ECCO Trace Lite winterschoen zorgt voor allround comfort en langdurige prestatiesHet Deense merk ECCO kondigt de introductie aan van zijn TRACE LITE-collectie voor dames, ontworpen voor langdurig comfort, tractie en warmte gedurende koude winterdagen.

TRACE LITE, rechtstreeks geïnspireerd op de ijskoude Scandinavische winters, is een hoge outdoorschoen voor dagelijks gebruik. De schoen is gevoerd met zacht imitatiebont als bescherming tegen de kou.

De schoen is in herfst/winter 2014 verkrijgbaar in sportieve hoge, halfhoge en moc toe-versies, en heeft een robuuste buitenzool voor uitstekende grip in winterse omstandigheden. De RECEPTOR technologie bevordert stabiliteit en dynamische ondersteuning, van het contact met de grond tot de afzet, voor nog meer comfort.

"We hebben een evenwicht gevonden tussen de elegantie van de TRACE-serie en de geavanceerde, lichtgewicht wandelprestaties van het ULTERRA model," aldus Zuzanna Asztemborska, Head of Product. "Dit is een schoen die elke vrouw kan dragen om haar beste, actiefste winter ooit te beleven."

Zoals alle schoenen in de ECCO Sport-collectie is TRACE LITE gemaakt met behulp van het Direct Injection-proces (D.I.P.). Deze hoogtechnologische productiemethode wordt uitgevoerd in de eigen fabrieken van ECCO en levert een schoen uit één stuk met een permanente afsluiting zonder gebruik van lijm of stiksel. De voordelen zijn o.a. een hogere duurzaamheid samen met een buitengewone flexibiliteit, schokdemping en schokabsorptie.

Voor meer informatie: https://www.ecco.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ecco:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.