Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ECCO Terra sandal geeft je voeten de vrijheid

ECCO Terra sandal geeft je voeten de vrijheidMet de juiste sandaal geef je je voeten het ultieme gevoel van vrijheid. ECCO presenteert daarom de Terra Sandal, een lichte maar tegelijkertijd zeer stabiele sandaal. Comfort tijdens het lopen dankzij een goed verstelbare sluitinggesp en stevige grip dankzij de op trail running gebaseerde zool.

De comfortabele sandalen zijn in twee stijlen voor dames en heren beschikbaar – een met een upper van textiel en een ander vervaardigd uit zacht nubuck. Beide versies zijn voorzien van een mesh voering en een aanpasbare sluiting op drie punten, voor een perfecte pasvorm.

Om extra comfort te bieden en je stabiliteit bij elke stap te verbeteren, is de sandaal uitgerust met een lichtgewicht, voorgevormd EVA voetbed. En aangezien je langdurige, dempende vering nodig hebt om de hele dag lang comfortabel op pad te gaan, is de ECCO TERRA SANDAL voorzien van een middenzool die is aangebracht middels de bekende FLUIDFORM™ technology van het Deense schoenenmerk. Door het gebruik van twee componenten in de buitenzool, die direct aangespoten zijn, ervaar je uitstekende grip en flexibiliteit.

Voor de heren is de Terra Sandal er in de maten 40-46 en voor dames in de maten 36-41.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ecco.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ecco:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.