Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ook warme kindervoeten dankzij Lowa Kids winterschoenen

Ook warme kindervoeten dankzij Lowa Kids winterschoenenOok voor kinderen maakt Lowa schoenen die de voeten warm, droog en comfortabel houden. Maar bij kinderen is het van even groot belang dat de schoenen ook in de smaak vallen qua design en kleur. Daarom brengt Lowa nu een winteruitvoering van de oh zo populaire sneaker en comfortabele winterlaarzen in de look en vorm van snowboardlaarzen. Very cool!

De kids schoenen zijn allen uitgevoerd met een waterdichte en goed isolerende GORE-TEX® Panda- of Partalena-voering. Die staat garant voor droge en warme voeten, ook wanneer het buiten goed vriest. De ‘Sneaker Kids’ winterzool zorgt dan weer voor een stevige grip tijdens het wandelen op sneeuw en ijs.

Mika GTX®
Dankzij de winterse sneaker Mika GTX® kan de jeugd ook in het koude seizoen heel cool voor de dag komen, zonder daarbij direct koude voeten te krijgen of in de sneeuw of op het ijs uit te glijden. De combinatie van leder en een bedrukte textiel voering met ruitjes zal niet onopgemerkt blijven op de speelplaats en ver daarbuiten.
Gewicht per paar (EU 31): 380 gram. Verkrijgbaar in de maten EU 27 t/m 40. Advies verkoopprijs vanaf EURO 89.95.

Lena GTX®
Een outfit moet goed op elkaar afgestemd zijn. Zeker
ook bij kinderen, die immers niet als een buitenbeentje te kijk willen worden gezet als ze winterschoenen aantrekken naar school. Met de LOWA Winter-Sneaker Lena GTX® hoeven ze daar niet bang voor te zijn. Superhip is de combinatie van leder met een fake bontvoering én studs op de hiel.
Gewicht per paar (EU 31): 340 gram. Verkrijgbaar in de maten EU 27 t/m 40. Advies verkoopprijs vanaf EURO 89.95.

Raik GTX® Mid
Deze winterwandelschoen met de look en vorm van een snowboardlaars is helemaal klaar voor elk sneeuwballengevecht, sleetocht of het bouwen van een sneeuwman. Maar natuurlijk ook ideaal voor onderweg naar school, mede dankzij de opvallende neonaccenten.
Gewicht per paar (EU 31): 430 gram. Verkrijgbaar in de maten EU 30 t/m 40. Advies verkoopprijs vanaf EURO 99.95.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.