Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe grote Lowepro Pro Trekker 450AW en 650AW expeditie backpacks

Nieuwe grote Lowepro Pro Trekker 450AW en 650AW expeditie backpacksHet innovatieve cameratassenmerk Lowepro presenteerde tijdens vakbeurs voor imaging Photokina in Keulen veel nieuwe en vernieuwde producten voor professionele fotografen en foto enthousiastelingen. Zo werden populaire modellen uit onder andere de Pro Trekker AW-serie door Lowepro grondig onder de loep genomen en op meerdere punten vernieuwd. Het resultaat bestaat uit zeer functionele verbeterde expeditie backpacks voor fotografen met grote lenzen en een uitgebreide camera uitrusting.

Lowepro heeft de feedback op de bestaande Pro Trekker AW-serie ter harte genomen en de populaire backpacks op meerdere punten aangepast. De serie is teruggebracht van 2 naar 3 modellen en de kleur is nu zwart in plaats van mica.

De Packjack verstel-tool van de eerste serie is komen te vervallen en vervangen door het ActivLift Systeem dat betere Airflow en comfort van de achterwand garandeert. Het kostbare glas in de tas krijgt bescherming van een duurzame Cordura basis en een AW regenhoes bij slecht weer. De schotten in de tassen zijn ontworpen volgens het MaxFit principe en bieden maximale bescherming en een perfecte pasvorm en zorgen ervoor dat de tassen efficiënt ingericht kunnen worden.

Pro Trekker 450 AW biedt ruimte aan 1 à 2 professionele camera’s, een 400mm f/2.8 lens, 4-6 extra lenzen, 2 flitsers, een 15 inch laptop, accessoires, persoonlijke spullen en een statief. In Pro Trekker 650 AW passen 2 à 3 professionele camera’s, een max 600mm f/4.0 lens, 5-7 extra lenzen en een 15 inch laptop.

De tot de categorie Outdoor Adventure behorende tassen krijgen een adviesprijs van EURO 449,00 en EURO 469,00.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.