Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Terra Nation biedt high end objecten voor stressvrij strandplezier

Terra Nation biedt high end objecten voor stressvrij strandplezierEen koele bries in je gezicht, het zand tussen je tenen en de zon die je beetje bijkleurt. En een frisse duik in de zee als het je warm wordt onder de voeten. Zon, zee en strand: de ingrediënten voor een stressvrije zomer. Maar het kan allemaal nog beter, nog relaxter en nog praktischer als je de producten van Terra Nation met je meeneemt. De producten - wij noemen ze liever objecten - van Terra Nation zijn namelijk ontwikkeld om je nog meer te laten genieten: je helemaal happy te voelen op het strand.

Breed assortiment slimme objecten
Het assortiment van Terra Nation bestaat uit en breed scala aan objecten om je te beschermen tegen de zon, om maximaal te kunnen genieten van je vrije tijd op het strand en om alles zo gemakkelijk mogelijk met je mee te kunnen dragen. Daarbij wordt niet alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen om de hoogste kwaliteit te garanderen, maar zijn de objecten tevens stuk voor stuk uitgerust met slimme features die je het leven gemakkelijker maken. Het assortiment van Terra Nation is verdeeld in vier categorieën: KOHU & KIRI (bescherming tegen de zon), MATA (slimme beachgadgets), TUKU & MOE (strandmeubilair, handdoeken en ligmatten) en KOPU (tassen en aanverwanten).

KOHU & KIRI (bescherming tegen de zon)
Het plezier van een dagje strand kan letterlijk worden overschaduwd door een te veel aan zon. Daarom is goede bescherming van groot belang en heeft Terra Nation gezocht naar praktische oplossingen voor dit probleem. Het resultaat zijn verschillende hulpmiddelen die je een schaduwrijke plek bieden midden op het strand. Zoals de ROAKOHU die een ruime overkapping biedt voor twee personen, maar tegelijkertijd geen problemen heeft met een stevige bries. Bovendien behoud je 360 graden zicht en verlies je dus bijvoorbeeld de kinderen geen moment uit het oog. Maar liefst 98% van de schadelijke UV-stralen worden geblokkeerd, wat de ROAKOHU een UPF van 50+ geeft. Meer traditioneel is de KAUKIRI, een zeer grote maar lichtgewicht parasol voorzien van slimme features. Denk daarbij aan haakjes om je kleding aan op te hangen en speciale loops voor het bevestigen van scheerlijnen voor als het hard waait.

MATA (slimme beachgadgets)
Vastklevend zand, een parasol die steeds om of zelfs wegwaait, het gemis van een haakje om je natte handdoek aan op te hangen of een boek waarvan de bladzijden steeds in de wind klapperen op het moment dat het verhaal net spannend wordt. Allemaal herkenbaar problemen waar strandgangers al decennia lang mee kampen. En allemaal problemen waar Terra Nation een slimme oplossing voor heeft gevonden. Oplossingen die even eenvoudig als vernuftig zijn, en die je een bijzonder happy gevoel geven tijdens je dagje op het strand.

TUKU & MOE (strandmeubilair, handdoeken en ligmatten)
Een kuil graven om comfortabel te zitten of liggen op het strand kan altijd nog. Veel comfortabeler zit je echter in de TUNATUKU, een lichtgewicht strandstoel die een gewicht tot maar liefst 120 kilo kan dragen. Maar ook bijzonder functionele strandhanddoeken en ligmatten behoren tot deze categorie. Functioneel dankzij bijvoorbeeld hun antibacteriële afwerking, sneldrogende vermogen of extra features als kussenvak en opbergzakje voor mobiele telefoon en portemonnee.

KOPU (tassen en aanverwanten)
Leuk natuurlijk, al die slimme objecten om je het strandleven gemakkelijk te maken, maar het moet allemaal wel worden meegesjouwd. Maar ook dat kan met een glimlach op je gezicht dankzij de producten uit de KOPU-serie. KOPU staat voor verschillende soorten tassen om niet alleen je strandspullen mee te nemen, maar ook je koele drankjes. En uiteraard zijn de tassen uitgerust met koelcompartimenten om die drankjes zo lang mogelijk koel te houden gedurende de dag. Maar ze hebben veel meer slimmigheidjes. Zoals waterdichte compartimenten om je natte zwembroek in te stoppen en afvoerkanalen om het overtollige water en strandzand uit te laten lopen. Zo voel je je ook op weg naar strand en aan het van de dag op weg naar huis helemaal happy dankzij Terra Nation.

Over Terra Nation
Terra Nation gelooft in het goede leven, in je happy voelen. Met hun objecten willen ze het (strand)leven relaxter maken, vrij van stress en ongemakken. Objecten gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van slimme features die kleine en grote problemen op het strand oplossen. Innovatieve objecten die zorgen dat je maximaal kunt genieten van je vrije tijd op het strand. En tegelijkertijd objecten die helpen om dit alles gemakkelijk en stressvrij met je mee te dragen op weg naar het strand of aan het van de dag terug naar huis. De namen van de productgroepen en objecten van Terra Nation komen uit het Rapanui, de taal die enkel nog wordt gesproken door een kleine oorspronkelijke bewoners van Paaseiland. De objecten van Terra Nation zijn verkrijgbaar bij een select aantal (sport)winkels en gespecialiseerde strandwinkels.

Voor meer informatie: https://terra-nation.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Terra Nation:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.