Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Totaal stressvrij dankzij towels en matten van TerraNation

Totaal stressvrij dankzij towels en matten van TerraNationDe moderne mens zoekt steeds vaker momenten om volledig tot rust te kunnen komen. Geen wonder dus dat onder andere yoga sterk aan populariteit wint de laatste tijd. TerraNation speelt daarop in met haar luxe beachtowels en Beach mats welke uitermate goed geschikt zijn voor een yoga-sessie op het strand of waar je ook maar wilt.

TEHEMOE: beach mat
De TEHEMOE is een bijzonder praktisch mat welke niet alleen zeer comfortabel is, maar ook nog eens erg makkelijk te vervoeren. Deze strandmat is uitgerust met een 3mm PE schuim aan de binnenzijde en voorzien van enerzijds een Terry handdoek-laminering en anderzijds een polyester-laminering. Daardoor voelt de TEHEMOE zeer prettig aan bij contact direct met de huid, maar biedt deze tegelijkertijd bescherming tegen optrekkend vocht van een ondergrond als strand of een grasveld. Daardoor is de TEHEMOE perfect geschikt voor yogasessies gedurende het hele jaar, zowel binnen als buiten. Bovendien is de TEHEMOE uitgerust met slimme elastische banden op de hoeken, waarmee hij perfect opgerold blijft voor transport. De TEHEMOE is verkrijgbaar in verschillende kleuren, is 60 centimeter breed en 160 centimeter land.

KAMIMOE en MANAVAMOE: hoogwaardige beachtowels
Wil je helemaal tot rust komen, dan biedt TerraNation de KAMIMOE en de MANAVAMOE, twee hoogwaardige beachtowels van Egyptisch katoen. Beiden zijn voorzien van een antibacteriële behandeling welke het ontstaan van nare geurtjes tegengaat. Beide handdoeken zijn sneldrogend en worden geleverd inclusief een stijlvolle en praktische draagtas. Daarnaast beschikt de grotere KAMIMOE over een geïntegreerd kussenvak – ook prima op te vullen met je kleuren – en hoekpunten welke gebruikt kunnen worden om de handdoek aan de bovenkant van een strandstoel te fixeren. De MANAVAMOE is 80x160 centimeter groot, de KAMIMOE meet 90x180 centimeter. Beiden zijn verkrijgbaar in diverse frisse kleuren.

ONEMOE en AGIMOE: duurzame lichtgewicht towel van microvezel
Vergelijkbaar met katoenen towels zijn de ONEMOE en AGIMOE. Deze beschikken over dezelfde eigenschappen als de eerder genoemden, met dit verschil dat ze zijn gemaakt van duurzaam lichtgewicht microvezel. Daardoor zijn ze net iets lichter dan de katoenen versies, maar hebben ze dezelfde afmetingen. Daarnaast beschikt de ONEMOE over een geïntegreerd kussenvak en hoekpunten die voor fixatie kunnen worden gebruikt, terwijl de AGIMOE eenvoudiger en kleiner van formaat is. De ONEMOE en AGIMOE zijn verkrijgbaar in diverse warme kleuren plus een donker grijze variant en hebben als afmetingen respectievelijk 90x180 centimeter en 80x160 centimeter.

TUNATUKU: verrassend comfortabele (strand)stoel
In de TUNATUKU kom je volledig tot rust. Deze verrassend comfortabele (strand) stoel kan overal mee naartoe worden genomen dankzij de extreem compacte verpakking. Een verpakking die tevens de basis vormt van de stoel zelf. De TUNATUKU is daarmee een ideale stoel om mee te nemen naar het strand, een sportevenement of op vakantie. De TUNATUKU is verkrijgbaar is 4 verschillende kleuren en heeft een draagvermogen tot 120 kilogram.

Voor meer informatie: https://terra-nation.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Terra Nation:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.