Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TerraNation biedt slimme oplossingen voor alledaagse strandproblemen

TerraNation biedt slimme oplossingen voor alledaagse strandproblemenGa je een dagje naar het strand, dan wil je het liefst alles lekker makkelijk mee kunnen nemen. TerraNation heeft een ruim aanbod aan slimme strandtassen die je het leven makkelijker maken. Sterker nog, het merk biedt een groot aantal slimme oplossingen voor veel alledaagse problemen op het strand.

MATA: beach tools en gadgets
Vreemd eigenlijk dat we sommige ongemakken op het strand al jarenlang gewoon voor lief nemen. Een omvallende parasol, in de wind flapperende pagina's van ons leesboek, een bikini die we nergens te drogen kunnen hangen of de grote hoeveelheid zand die we mee naar huis nemen omdat we op het strand de boel niet goed schoon konden maken. Zo maar wat zaken die TerraNation in een handomdraai oplost met de objecten uit hun MATA-serie: slimme beach tools en gadgets. Zo waait je parasol dankzij het KUKU strandanker nooit meer om en kun je je bikini gemakkelijk onder je parasol te drogen hangen aan de RIMA multiclip. Die parasol zet je overigens sowieso een stuk steviger neer met de innovatieve OKA, een parasolhouder die net even wat meer basis biedt op het zand- of kiezelstrand. Andere objecten uit deze serie zijn TITEVE beach brush en AHU book page holder.

KOPU: carrying tools
Maar het is natuurlijk wel zaak om alles op een gemakkelijke en stijlvolle manier mee naar het strand te kunnen nemen. Daarom heeft TerraNation in haar KOPU-serie een uitgebreid assortiment zogenaamde 'carrying tools'. Denk daarbij niet aan een eenvoudige strandtas, maar aan zeer vernuftige en stijlvolle draagaccessoires die speciaal zijn ontwikkeld om alles goed georganiseerd met je mee te kunnen nemen. Paradepaardje is de TAMAKOPU, een zeer complete strandtas met een inhoud van maar liefst 40 liter. 6 liter daarvan zijn toebedeeld aan het ingebouwde koelvak. Daarnaast beschikt de TAMAKOPU over een speciaal ventilerend vak voor vochtige zaken zoals handdoek of zwembroek en slimme organizervakken voor klein materiaal. Daarbij is uiteraard gedacht aan een speciale sleutelclip en een handig brillendoekje (ook prima te gebruiken voor het scherm van je smartphone uiteraard!). Standaard wordt er ook een AHU (Book page holder) met de tas meegeleverd. De strand- of yogamat kan onder in de tas worden bevestigd, evenals andere spulletjes die je eventueel aan de ophanglussen aan de buitenzijde wilt hangen. Dat alles in een tas gemaakt van 'natural touch polyester', voorzien van een waterbestendige behandeling. En uiteraard is de TAMAKOPU in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Overige carrying tools
De KOPU-serie bestaat echter uit een groot aantal verschillende carrying tools, variërend van de praktische HATAKOPU schoudertas en de in vele kleuren verkrijgbare TANEKOPU strandrugzak tot de bijzonder vormgegeven NUIKOPU met extra veel ruimte voor strandspeelgoed en de coole TAKEOKOPU, een zachte koeltas die zowel apart als ook in één van de andere TerraNation strandtassen mee kan worden genomen naar het strand.

Voor meer informatie: https://terra-nation.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Terra Nation:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.