Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TerraNation biedt schaduwrijke plekjes tijdens zomerse dagen

TerraNation biedt schaduwrijke plekjes tijdens zomerse dagenEen dagje op het strand of aan de waterkant kan uitlopen op een behoorlijke domper als je niet goed beschermd bent tegen de zon. TerraNation biedt daarom verschillende oplossingen die zelfs tijdens de heetste zomerse dagen voor schaduwrijke plekjes zorgen.

ROAKOHU: als een schaduw voor de zon
De ROAKOHU is een innovatief systeem om je van schaduw te voorzien op het strand. Roa Kohu betekent in het Rapanui, de taal die oorspronkelijk op Paaseiland werd gesproken, zoveel als grote wolk. En dat is precies hetgeen waar dit bijzondere systeem voor staat: het biedt je schaduw door de schadelijke UV-stralen van de zon voor 98% te blokkeren (UPF50+), maar zorgt toch dat je rondom volledig zicht behoudt. En dat terwijl het de zwaarste windstoten weet te weerstaan en je dus heerlijk comfortabel kun genieten van je omgeving zonder je zorgen te hoeven maken over het weer. De ROAKOHU is er in drie verschillende kleuren en bestaat uit een stevige tweestoks-constructie die gemakkelijk is op te zetten. Grote ventilatie-openingen voorkomen dat het onaangenaam warm wordt onder het afdak, terwijl ze tevens de windstabiliteit vergroten.

REKAKOHU en HAREKOHU: ultiem opzetgemak
De HAREKOHU (huiswolk) en de iets grotere REKAKOHU (goede wolk) staan voor ultiem opzetgemak. Het unieke automatische opening- en sluitingsysteem zijn ontworpen voor maximaal opzetgemak dankzij het ESF™ Frame. Ze beschermen je niet alleen voor 98% tegen de schadelijke zonnestralen, maar kunnen ook zo worden opgezet dat je geen last hebt van vervelende windvlagen. Grote ramen bieden een breed zichtveld, terwijl een grondzeil en de interne opbergzakken zorgen voor extra comfort op het strand. De HAREKOHU is geschikt voor 2 personen, maar de grotere REKAKOHU kan zonder problemen 3 personen herbergen en schaduw bieden gedurende een hele dagje. Beiden zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en niet alleen gemakkelijk op te zetten, maar tevens dankzij de meegeleverde opberghoes gemakkelijk mee te nemen.

KAUKIRI en RUAKIRI: praktische parasols met innovatieve features
TerraNation biedt niet zomaar producten – wij zeggen eigenlijk liever objecten – om je gemak te bieden op het strand, maar doen dat het liefst op een innovatieve manier. Zo zijn er de RAUKIRI en de iets grotere en uitgebreidere KAUKIRI: twee parasols die voorzien zijn innovatieve slimme features. Denk daarbij aan handige opberghaakjes voor het ophangen van bijvoorbeeld de natte handdoek onder de parasol of speciaal gevormde stokuiteindes aan de rand van de parasol om ongelukjes te voorkomen. Dankzij de handige lusjes kunnen de parasols middels scheerlijnen worden gezekerd om wegwaaien te voorkomen en zijn ze daarmee perfect te gebruiken in combinatie met het KUKU strandanker.

Voor meer informatie: https://terra-nation.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Terra Nation:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.