Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kampeermeubelen van Robens bieden comfort onderweg

Kampeermeubelen van Robens bieden comfort onderwegRobens heeft zijn succesvolle assortiment van meubels voor gebruik in de grotere tentreeksen uitgebreid zodat liefhebbers van het buitenleven van veel comfort kunnen genieten na hun dagelijkse avonturen. De nieuwe toevoegingen zullen in de smaak vallen bij avonturiers, motorfietskampeerders en kampeerders die op zoek zijn naar producten met goede prestaties, een gering gewicht en een beperkte grootte.

De populaire Geographic-, Discover- en Explore-krukken worden steeds populairder dankzij de combinatie van een licht gewicht en compactheid, waardoor ze handig zijn om mee te nemen op avontuur. Deze krukken worden nu aangevuld door de Geographic Stool High die hetzelfde licht geanodiseerde aluminium frame heeft als de Geographic, maar uitgeklapt 33 x 33 x 32 cm groot is zodat u onderweg van meer comfort geniet. De kruk weegt slechts 340 g en kan worden ingeklapt tot een handige 42 x 7 x 7 cm (inclusief draagtas).

Robens breidt het concept nu uit met vijf nieuwe stoelen, elk met een hoge mate van comfort en steun, terwijl het relatief lage gewicht en het compacte formaat worden behouden die vereist zijn voor een actief buitenleven of voor activiteiten zoals motorrijden of kano├źn, waarbij ruimte kostbaar is.

De stoelen zijn beschikbaar in twee stijlen. De Pioneer, de Pathfinder en de Observer zijn voorzien van een aluminium frame met stevig polyester en een zitvlak van mesh van Oxford-polyester. Elke stoel kan tot 120 kg dragen en de reeks biedt een selectie van zithoogtes en ondersteuning terwijl het gewicht beperkt blijft en de stoelen verpakt maar weinig ruimte innemen.

De regisseursversie van de Settler en de Colonist-stoelen vullen de Outback- en Adventure-tenten aan die de nodige woonruimte en extra stahoogte bieden aan kampeerders zodat ze gebruik kunnen maken van buitenmeubels op ware grootte. De hogere zithoogtes en lichaamsondersteuning zorgen voor meer comfort dankzij het gebruik van het Robens Fusion Frame. Dat frame bestaat uit een mix van staal en aluminium met het oog op een perfect evenwicht tussen gewicht en kracht. Dankzij het design van het frame is het formaat ingepakt slechts gering: ideaal voor kleinere voertuigen.

Een reeks van vijf tafels biedt comfort bij het eten en past bij elke stijl van stoelen en krukken. De populaire Adventure-tafels worden aangevuld door de Wanderer, Wayfarer S en Wayfarer L die een vleugje elegantie toevoegen aan het assortiment. De prachtige stevige bamboebladen op solide aluminium frames zijn meer geschikt voor gebruik in grotere Outback- en Adventure-tenten wanneer stijl belangrijk is. De Wayfarer-tafels kunnen tot de helft van de grootte van gelijkaardige tafels op de markt worden ingeklapt, terwijl ze vergelijkbare handige kenmerken hebben, zoals een verstelbare pootlengte. Ze zijn zodanig ontworpen dat er met een minimale montage een ideale eettafel kan worden opgezet.

Ten slotte werd de nodige aandacht besteed aan slaapcomfort, aangezien een goede nachtrust essentieel is voor elk avontuur buitenshuis. Het nieuwe, lichte Outlander-kampeerbed houdt de gebruiker van de koude, vochtige grond zodat die goed tot rust kan komen. Het bed is gemaakt van een mix van staal en aluminium voor een hoge sterkte-gewichtverhouding en heeft hoekriemen om een zelfopblazende mat op zijn plaats te houden op de basis van ripstoppolyester voor meer comfort en isolatie. Het kan worden ingeklapt en in een op maat gemaakte draagtas worden opgeborgen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.robens.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Robens:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.