Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Robens hoofdlampen met ingebouwde IR-sensor handsfree te bedienen

Robens hoofdlampen met ingebouwde IR-sensor handsfree te bedienenHet kan lastig zijn om de kleine schakelaar van een zaklamp te bedienen wanneer je handschoenen aan hebt. En het laatste dat je wilt doen is die beschermende handschoenen uittrekken en je handen koud en nat laten worden. Met de nieuwe Robens Zensor-hoofdlamp wordt dit probleem opgelost. Je hebt je handen handig vrij en je kunt de lichtbron eenvoudig bedienen dankzij de intelligente IR-sensor: ideaal als je je beide handen nodig hebt tijdens het klimmen, vissen, werken en nog veel meer.

De waterdichte Zensor van 75 gram is voorzien van drie AAA-batterijen. Hiermee worden een Luxeon Rebel ES witte led en twee rode leds van 5 mm van stroom voorzien zodat u in het donker kunt zien. De scherpstelverlichting biedt één flood- en vier spot-opties met SOS-flits voor noodgevallen. Het comfort wordt nog verder verhoogd door het gebruik van een dimfunctie waarmee je snel en eenvoudig kunt kiezen tussen 10-150 lumen zonder door de ingestelde opties te hoeven navigeren.

De Zensor is aangevuld met de Zen van 56 gram: een traditionele, waterdichte hoofdlamp die ook moet worden voorzien van drie AAA-batterijen om tot wel 120 lumen te produceren gedurende maximaal 70 uur, afhankelijk van de temperatuur en de batterijkwaliteit. De enkele Cree-led en de twee standaard leds bieden de mogelijkheid om een krachtige, gerichte lichtbundel te creëren met drie verschillende vermogensniveaus, of om een brede, zachte schijnwerper te creëren met twee vermogensniveaus en een knippermodus.

Adviesverkoopprijzen van de hoofdlampen: Zen EURO 29,95 en Zensor EURO 39,95.

Voor meer informatie: https://www.robens.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Robens:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.