Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey viert 25 jaar packs voor vrouwen met nieuwe modellen

Osprey viert 25 jaar packs voor vrouwen met nieuwe modellenOsprey maakt al 25 jaar rugzakken die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen. Bij deze rugzakken wordt op de kleinste details gelet die ervoor zorgen dat de rugzak voldoet aan de specifieke wensen en eisen van het vrouwelijk lichaam. Denk daarbij aan schouderbanden die dichter bij elkaar staan, een kortere ruglengte en een heupriem die speciaal is gevormd naar de vrouwelijke heup. Osprey viert 25 jaar vrouwenrugzakken heel toepasselijk: met nog meer rugzakken voor vrouwen.

Sylva, de lichtgewicht multisport pack

Sylva, de lichtgewicht multisport pack
De Sylva is ideaal voor warme weersomstandigheden, want de ventilatie is optimaal. Deze nauwsluitende pack komt inclusief een waterreservoir en is er in twee verschillende maten voor de dames: 12 liter en 5 liter.
Kyte, voor de langere afstanden

Kyte, voor de langere afstanden
Of je nu door bergachtig terrein, dchtbegroeide bossen of winderige paadjes gaat wandelen: met deze pack ben je er klaar voor. Zeer robuust ontworpen om de zwaardere omstandigheden te doorstaan, maar tegelijkertijd met een zeer comfortabel draagpand om vermoeidheid en irritatie te voorkomen. Zeker op lange afstanden zul je dat merken. Of misschien wel juist niet, want het comfort is ongekend.
Tempest, nu ook in limited edition

Tempest, nu ook in limited edition
De iconische Tempest is veelzijdig, comfortabel en biedt ongekend performance. Geen wonder dus dat het model inmiddels al vele malen als basis is genomen voor andere packs. Specifiek voor hiking is deze back perfect voor lange dagtochten en weekendtrips. En speciaal voor het 25-jarig bestaan van damespacks bij Osprey nu ook als limited edition verkrijgbaar.
Eja, voor als elke gram telt

Eja, voor als elke gram telt
Superlichte rugzakken waren er bij Osprey al. Maar met de Eja zijn er nu ook bijzonder lichte rugzakken die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen. De Eja heeft die specifieke dames pasvorm, maar ook het vermaarde AirSpeed™ rugpand, dat bestaat uit een soort trampoline van mesh die zorgt voor een combinatie van optimale ventilatie en comfort.
Renn, gemaakt voor het avontuur

Renn, gemaakt voor het avontuur
Een eenvoudig, no-nonsense ontwerp dat is gemaakt voor het avontuur. Zo zou je de Renn kunnen omschrijven. Met extra veel verstelmogelijkheden past deze rugzak zich perfect aan alle avonturen aan. Met ingebouwde regenhoes en een nieuw, innovatief rugpand ben je klaar voor alle omstandigheden die je op je pad tegen kunt komen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.