Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey Atmos AG LT en Aura AG LT zijn dankzij AntiGravity-rugpand nog lichter

Osprey Atmos AG LT en Aura AG LT zijn dankzij AntiGravity-rugpand nog lichterMinder is meer met de Osprey Atmos AG LT en Aura AG LT, die zijn uitgerust met het lichaamsomhullende AntiGravity-rugpand in een gestroomlijnde silhouet voor technische backpackers. Lichter dan diens oorspronkelijke tegenhangers, leveren deze rugzakken een doordachte, eenvoudige set van functies, terwijl het AntiGravity rugpand - een continue achterpaneel van lichtgewicht gaas - het comfort op de voorgrond houdt van de ervaring.

Osprey AntiGravity™ rugpand
Het Osprey AntiGravity™ rugpand is een uniek systeem dat een naadloos, ademend mesh-achterpaneel combineert met een 3D-suspended mesh harnas en heupriem. Dit zorgt voor een ultiem comfortabele en goed passende rugzak. Het ontwerp verspreidt de last gelijkmatig over de rug en heupen en vermindert drukpunten. De ge├»ntegreerde mesh-constructie zorgt voor een maximale luchtcirculatie, waardoor de drager minder zweet en minder snel oververhit raakt tijdens intensieve activiteiten. Het AntiGravity™ rugpand biedt een verbeterde balans en stabiliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor lange wandelingen, trektochten en andere outdoor activiteiten waarbij comfort en prestaties van belang zijn.

Andere belangrijke features van de Osprey Atmos AG LT en Aura AG LT zijn:

Lichtgewicht en gestroomlijnd materiaal
Ten eerste is de tas gemaakt van lichtgewicht en gestroomlijnd materiaal, wat ongeveer 10% lichter is dan het traditionele Atmos/Aura model. Dit maakt de rugzak perfect voor langere wandeltochten waarbij je niet te veel gewicht wilt dragen.

Osprey Fit-On-The-Fly™ heupriem
Ten tweede heeft deze rugzak een Osprey Fit-On-The-Fly™ heupriem. Dit betekent dat de heupriem gemakkelijk verstelbaar is, zodat je hem altijd op de perfecte plek kunt dragen. De heupriem is ook ergonomisch ontworpen om de druk op je heupen te verminderen.

Regenhoes meegeleverd
Ten derde wordt er bij deze rugzak een regenhoes meegeleverd. Zo blijft je tas en de inhoud droog tijdens een regenbui.

Ritssluiting voor toegang tot het hoofdcompartiment
Ten vierde heeft deze rugzak een ritssluiting voor toegang tot het hoofdcompartiment. Dit maakt het gemakkelijk om bij je spullen te komen zonder dat je alles uit de tas hoeft te halen.

Gerecycled hoogwaardig nylon
Tot slot is de hoofdstof van deze rugzak gemaakt van gerecycled hoogwaardig nylon. Dit maakt de tas niet alleen duurzaam en robuust, maar ook milieuvriendelijk.

Kortom, Osprey Atmos AG LT voor heren en Osprey Aura AG LT voor dames zijn een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een lichte, functionele en duurzame rugzak voor lange wandelingen en trektochten. De Atmos AG
LT is er is de volumes 50 en 65 liter (in twee maten: S/M en L/XL), de Aura AG LT voor dames is in dezelfde volumes verkrijgbaar, maar dan in de maten WXS/S en WM/L.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.