Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Back to business met de rugzakken van Osprey

Back to business met de rugzakken van OspreyDe scholen zijn terug begonnen, de vakantie is definitief voorbij. Maar met deze coole rugzakken van Osprey gaan ook de ouders weer vol goede moed aan de slag! Osprey biedt zowel rugzakken voor dames, heren als unisex-modellen. Maak je keuze!

De Radial is een stijlvolle, uiterst ventilerende en comfortabele rugzak voor gebruik tijdens actief woon-werkverkeer. Het AirSpeed™- geventileerde trampoline rugsysteem houdt je koel onderweg en de geïntegreerde Kickstand laat je rugzak vanzelf rechtop staan en en is hierdoor eenvoudig toegankelijk.
Prijs: EURO 170

De Metron is een nauw aansluitende en comfortabele fietsrugzak, ideaal voor korte fietstochten. De compressieriemen zorgen ervoor dat het volume kan worden aangepast voor het dragen van variabele hoeveelheden gereedschap. Een hi-vis regenhoes ervoor zorgt dat je zowel zichtbaar als droog blijft.
Prijs: EURO 150

De uiterst functionele en comfortabele Lifestyle-rugzakken Aphelia, Tropos en Questa met een echte outdoorgeschiedenis kregen een volledig nieuwe, stijlvolle make-over. Van het dagelijks meenemen van je laptop tot stijlvolle rugzakken voor een stedentrip, zo wordt een beetje outdoor in het leven van iedere dag gebracht.
Prijs: Aphelia EURO 95, Tropos EURO 130, Questa EURO 90

De Daylite-serie wordt uitgebreid met de nieuwe Daylite Travel rugzak en de Daylite-heuptas, maar is bekend geworden als een rugzak voor dagelijks gebruik. De Daylite is perfect voor woon-werkverkeer en beschikt over vakken voor het organiseren en het veilig opbergen van je spullen. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden in de sportschool of op weekendtrip.
Prijs: EURO 60

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.