Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe technologie in Lowe Alpine Dryflo

Nieuwe technologie in Lowe Alpine DryfloHet voortdurende internationale success van Dryflo ondergoed doet Lowe Alpine niet op zijn lauweren rusten. Lowe Alpine lanceert in het komende voorjaar Dryflo produkten met een nieuwe Dual Fiber constructie en introduceert tegelijkertijd bescherming tegen onaangename geurtjes en micro-organismen.

Deze combinatie van verbeterde vochtregulering met anti-bacteriƫle technologie zal ertoe bijdragen dat Dryflo de eerste keus blijft als het om topprestatie op de blote huid gaat.

Hoe werkt het nieuwe Dual Fiber Dryflo?
Dryflo gebruikt de permanente fysische eigenschappen van de geselecteerde vezels om transpiratievocht effectief van de huid af te voeren. Chemische behandelingen die dezelfde eigenschappen opleveren, zullen in de loop van de tijd toch weer worden uitgewassen.
Het nieuwe Dual Fiber Dryflo wordt gebreid met garen van twee vezels van hoge kwaliteit, polypropyleen en polyamide (nylon). Omdat de polypropyleen vezels hydrofoob (waterhatend) zijn, duwen deze het transpiratievocht van binnen naar buiten, naar de polyamide vezels, waar het vocht kan verdampen, zodat de buitensporter droog en comfortabel blijft.

De nieuwe Dryflo kledingstukken worden behandeld met een uiterst effektieve en duurzame anti-geur en anti-bacteriƫle technologie, die een langdurig gebruik met een zeer hoge beschermingsgraad garandeert.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.