Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus footwear: Pro Rush Mid

Berghaus footwear: Pro Rush MidDe nieuwe Pro Rush Mid van Berghaus houdt het midden tussen en hardloopschoen en een trekkingschoen. Het gewicht van 468 gram, de leest en de flexibiliteit doen denken aan een hardloopschoen, maar de Gore-Tex XCR voering en extreem stabiele zook met stevige grip geven hem genoeg power voor een trekkingschoen.

Berghaus komt in 2007 met een indrukwekkende schoenenlijn op de Europese markt. In totaal 38 modellen zitten er in de collectie en de Pro Rush Mid is een ideale schoen voor de sportieve trekkings.

De Pro Rush Mid maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde leest die de voordelen van een running en trekking schoen combineert. De Pressure Distribution Plate zorgt voor een hoge flexibiliteit van de voorvoet en tegelijkertijd bescherming van de rest van de voet.

Andere features van deze Berghaus schoen zijn onder andere het Ergonomic Holding System (EHS), de Opti Stud en het Low Protection Profile (LPP).

De Berghaus Pro Rush Mid kom in het voorjaar van 2007 op de markt in zowel dames- als herenmodel. Ook zal er een Low-versie komen.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.