Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Tibet GTX wint editor's choice Outdoor Magazin

Lowa Tibet GTX wint editor's choice Outdoor MagazinAl sinds 10 jaar is de Tibet GTX favoriet onder de outdoor fanaten op het gebied van backpacking. Het vlaggenschip van Lowa onderscheidt zich door sportieve performance en uitstekend comfort op de zwaarste trekkingtochten in alle gebieden van de wereld. In het kader van het 10 jarig bestaan van de Tibet GTX gaf het Duitse Outdoor Magazine deze prestatiesetter de titel "Editor's Choice 2007".

Je kunt te allen tijde vertrouwen op de Tibet GTX, of je nu een trekkingtocht door de Himalaya maakt, of gewoon in de Beierse Alpen. Ieder jaar werd de schoen door innovatief detailwerk in delen verbeterd, zonder de alles bepalende basis van de backpackingschoen aan te tasten. Lowa mag dan ook terecht trots zijn op deze onderscheiding.

In 2006 won Lowa ook al de Editor's Choice van Outdoor Magazine, namelijk met de Renegade GTX Lo. In maart dit jaar won de Khumbu GTX de Test van Outdoor Magazine. Ondanks al deze onderscheidingen gaat Lowa beslist niet naast zijn schoenen lopen, maar gaat door met het combineren van "pasvorm, comfort, kwaliteit" met innovatieve details en trendy designs !

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.