Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Custom Moulded packs met hydratie systeem van Osprey

Nieuwe Custom Moulded packs met hydratie systeem van OspreyDe nieuwe Argon (voor heren) en Xenon (voor dames) van Osprey zijn de ideale grote rugzakken voor meerdaagse hikes. Ze zijn licht van gewicht, maar bieden de drager toch ventilatie op het rugpaneel en een (middels warmte) op maat te vorm heupgordel voor ultiem comfort.

In z’n grootste maat kan de Argon een volume van maar liefst 110 liter aannemen, terwijl voor de dames de Xenon een grootte van een behoorlijke 85 liter heeft. Dat met gewicht van respectievelijk 3,01 en 2,78 kilo. Om comfort tijdens elke stap te garanderen, plaatste Osprey een AirScape rugpand, met een driedelig stevig foam en een centrale luchtafvoer voor verbeterde circulatie. Het handige topvak –dat is om te vorm tot heuptas- heeft ook een klein AirScape rugpand om je koel te houden. Elke rugzak is voorzien een afneembare Aquasource dagrugzak om een hydratie systeem in op te bergen.

De rugzakken hebben een dubbeldik foam harnas, met zachte uitsparingen bij de nek en onder de oksels voor extra comfort, terwijl de BioForm op maat te vormen heupgordel exact op maat gemaakt kan worden in winkels die een Osprey-oven in huis hebben.

Andere features in beide series rugzakken zijn onder andere verticale ritstoegang tot het hoofdvak, met rits afgesloten zijvakken en speciaal gevormde heupgordel voor extra comfort.

Voor de heren is er de Argon-serie, in de maten 70, 85 en 110 liter met een gewicht van respectievelijk 2,52, 2,86 en 3,01 kilo. Voor de dames is er de Xenon-serie in de maten 70 en 85 liter, met een gewicht van respectievelijk 2,35 en 2,78 kilo. Adviesverkooprijzen liggen tussen EURO 260 en EURO 330.

Deze packs zullen vanaf januari 2008 verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.