Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey lanceert nieuwe ski-packs

Osprey lanceert nieuwe ski-packsDood door een lawine is weliswaar niet zo ongewoon meer, maar kan in veel gevallen gewoon voorkomen worden. Daarom adviseert de Britse Ski Club iedereen die off-piste gaat om een lawinepiep, sneeuwschep en sonde mee te nemen. De nieuwe Switch Snow-sports serie van Osprey is speciaal ontworpen om deze veiligheidsinstrumenten in op te bergen.

De serie Switch rugzakken bestaat uit drie modellen/maten en zijn ontwikkeld met medewerking en hulp van sneeuwexperts die hun mening gaven over wat zij belangrijk vonden aan een rugzak voor in de sneeuw. Daardoor zijn de packs volgepakt met features zoals wet and dry compartimenten, geïsoleerd hydratiesysteem en helmvak (bij de Switch 26 en Switch 36).

Er is gebruik gemaakt van zogenaamd SnowShed materiaal om te voorkomen dat sneeuw zich tegen het rugpand of de rest van de rugzak kan ophopen. Andere handige features zijn de grote zakken in de heupgordels, een micro-fleece gevoerd sneeuwbrilvak en de bekende compressiebanden die tevens gebruikt kunnen worden om de snowboard achter te bevestigen.

De Switch serie is er in een 16 liter, 26 liter en 36 liter uitvoering en varieert in prijs van EURO 100 tot EURO 150.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.