Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw lichtgewicht van Lowepro

Nieuw lichtgewicht van LoweproLowepro, wereldleider in beschermende (rug- en schouder-)tassen voor foto-, video- en andere imaging producten introduceert de Fastpack serie, een lijn van rugzakken speciaal ontworpen voor hedendaagse technologie enthousiastelingen.

De Fastpack kan overal worden ingezet; tijdens vakanties, familie-uitjes of op een dagtrip. Het drievaks-design zorgt voor een duurzame, lichtgewicht en comfortabele draagoplossing waarin een DSLR, extra lenzen en flitsers, een laptop en voldoende accessoires en persoonlijke spullen kunnen worden meegenomen. Uiteraard zijn de draagriemen verstelbaar en zorgen zij voor een optimale verdeling van de apparatuur.

Het onderste gedeelte van de tas is gepolsterd en beschermt apparatuur optimaal tegen zand, vocht en de elementen. De verstelbare tussenschotten zorgen ervoor dat het interieur volledig aan de wensen van de gebruiker kunnen worden aangepast. Tevens kunnen hierdoor verschillende apparatuurcombinaties worden meegenomen.

Over het cameravak wordt een extra flap gesloten als extra beveiliging voor de apparatuur. De Fastpack-serie heeft hetzelfde principe als de Slingshot; de apparatuur blijft toch gemakkelijk toegankelijk via de ‘zij-ingang’ door de tas te voor de buik te draaien. Ook met de gesloten flap. Het bovenste vak van de tas kan worden gebruikt om extra accessoires en persoonlijke spullen mee te nemen.

De Fastpack serie is verkrijgbaar in 4 modellen: Fastpack 100, Fastpack 200, Fastpack 250 en Fastpack 350 (zie foto). De modellen bieden plaats aan een DSLR met aangekoppelde lens en afhankelijk van het model een aantal extra lenzen, flitser, mp3 speler en overige accessoires. De 250 en 350 beschikken over een laptopvak, via zijkant bereikbaar, voor resp. een 15,4” en 17” laptop. Er is ook extra ruimte voor geheugenkaarten en kabels.

Alle Fastpack modellen hebben een extra zijvak voor accessoires en een extra vak voor een mp3-speler of mobieltje. Aan de andere kant zit een zijvak van gaas waarin bijvoorbeeld een waterbidon kan worden meegenomen. De Fastpack serie is geschikt voor Sliplock-accessoires.

De Fastpack serie is verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, blauw en rood) en is leverbaar vanaf half november.

Adviesprijzen:
Fastpack 100 EURO 99,-
Fastpack 200 EURO 119,-
Fastpack 250 EURO 149,-
Fastpack 350 EURO 159,-

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.