Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU Reflection: de veiligste kleding in het verkeer

AGU Reflection: de veiligste kleding in het verkeerZichtbaarheid in het verkeer is essentieel. Verkeersdeelnemers zijn 's avonds en 's nachts niet altijd goed zichtbaar en dat kan levensgevaarlijk zijn, zeker in de donkere en natte maanden die komen gaan. AGU komt met de veiligste kleding voor in het verkeer, met 'opvallend' veel reflectie: AGU Reflection.

Woon-werkfietsers, scholieren, mensen die boodschappen doen of hun kind naar school brengen, zichtbaarheid is veiligheid. En hoe kan je dat nou beter doen dan met reflecterende kleding?

AGU Reflection jack en broek is wind- en waterdichte kleding voorzien van extreem veel reflectie, waardoor de drager zichtbaar is vanuit elke hoek. Dit verhoogt de zichtbaarheid en dus ook de veiligheid aanzienlijk! Zonder reflectie is een fietser of voetganger zichtbaar op minder dan 20 meter. Dat geeft een automobilist vaak veel te weinig tijd om adequaat te reageren. Met AGU Reflection ben je zichtbaar van minimaal 100 meter!

Bovendien is het ‘ademende’ kleding, waardoor het voor fietsers comfortabel is. Bovendien heeft het jack extra ventilatieopeningen op het rugpand en mesh voering voor een uitgebalanceerd lichaamsklimaat. De capuchon is afneembaar. De lichtgewicht broek heeft een elastische tailleband en heeft een mesh voering. Door de lange ritssluiting is hij eenvoudig aan en uit te trekken, ook met schoenen aan. Zowel het jack als de broek hebben een geïntegreerd opbergtasje aan de binnenzijde. Jack en broek zijn separaat van elkaar verkrijgbaar. Per direct verkrijgbaar in de fietsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.