Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU cold season collectie 2010-2011

AGU cold season collectie 2010-2011Zijn er nog redenen om niet door te fietsen tijdens de donkere maanden? Ook dan kan je immers heel comfortabel actief en gezond (fysiek en geestelijk) bezig zijn! Dat is waar AGU voor staat: fietsen leuker maken. Ook in het najaar! En daarbij lijkt de verhouding 'heren-dames' steeds evenwichtiger te worden.

Omdat iedereen een andere ‘kougrens’ heeft, kent de nieuwe AGU Creatio een ‘opbouw’: van een shirt korte mouw mét bijbehorende armstukken, naar een shirt lange mouw en een jack. Een nieuw jack voor de sportieve ‘diehards’ is de AGU Fundum (in 3 kleuren), van waterproof materiaal.

In de damescollectie heeft AGU een mooie AGU Adrina jack en een Arabella collant toegevoegd. Het jack is getailleerd en heeft een windstopper aan de voorzijde, net als de collant overigens. Het naadloze RB-lady zeem is een product uit het ‘Rabo-lab’.

Robert Gesink handschoen
De intensieve samenwerking met de Rabo Wielerploegen resulteert in nieuwe standaarden voor fietskleding. Zo hebben AGU en Robert Gesink de nieuwe AGU Quartz Neopreen handschoen ontwikkeld. De essentie van deze handschoen is dat hij beter om de polsen sluit, optimale grip heeft en de handen perfect op temperatuur houdt.

De complete AGU cold season collectie ligt nu in de fietsspeciaalzaken in Nederland en België

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.