Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU fietskleding voor de winter

AGU fietskleding voor de winterDat fietsen populairder wordt, is met name af te lezen aan het aantal fietsers in het najaar/winter. Ook het aantal vrouwen dat 'doorfietst' groeit hard. En doorfietsen in de winter kan ook heel comfortabel, als je je maar goed kleedt. AGU presenteert een mooie najaarscollectie voor mannen en vrouwen.

Bovenstuk
Voor alle weersomstandigheden die je de komende maanden kan verwachten, heeft AGU diverse jacks of lange mouw shirts in de collectie. De jacks variëren in ademend vermogen en warmte-isolerende werking. De trendy diepblauwe tinten, zwart-wit prints en technische belijning komen terug in de ontwerpen van de AGU Empressa, Prontezza, Xandro, Questo en de Quadar jacks.

Shirt met armstukken
Speciaal voor de koude periodes in het voor- en najaar zijn er shirts inclusief armstukken opgenomen. Meestal zijn armstukken neutraal zwart, maar nu zijn het shirt en de armstukken voorzien van hetzelfde design.


Kleur in de collants
Wil je eens iets anders dan ‘veilig’ zwart, kies dan voor een van deze collants. De nieuwe AGU Cipresa is verkrijgbaar in een diepblauwe kleur, de AGU Gironi heeft een actieve look door de combinatie van zwart-wit en het 3D effect in de stof. Diezelfde zwart-wit trend komt terug in de AGU Prontezza collant.

Cold season ladies
Het aandeel fietsende vrouwen op de fietspaden wordt steeds groter. Daar hebben we onze collectie Cold season ladies op aangepast: er is uitbreiding met het AGU Latina jack in zwarte en cobaltblauw (zie foto) en de zwarte AGU Ristretto collant met witte belijning en voorzien van het Nalini vrouwenzeem.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.