Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Eden Quality komt met verrekijkers

Eden Quality komt met verrekijkersEden Quality is sinds enkele jaren succesvol gepositioneerd als het huismerk van KATO Group BV, een internetonderneming die in Nederland beter bekend staat onder de naam van haar online winkel knivesandtools.com. Het Eden Quality merk staat voor de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding, waarbij producten direct van de fabrikant aan de consument worden geleverd, zonder tussenhandel. Naast o.a. keukenmessen en zakmessen komt dit merk nu met een viertal verrekijkers verdeeld over 2 prijssegmenten; een basisserie, de HD serie, en de luxere ED serie.

HD Serie
De 3 veelzijdige verrekijkers uit deze serie hebben een zeer helder en scherp beeld; de optiek is hoogwaardig. Ook de randscherpte is van een kwaliteit die in deze prijsklasse niet vaak wordt gezien. Door het brede gezichtsveld vindt de gebruiker gemakkelijk zijn doel, dat hij vervolgens ook snel scherp in beeld zal krijgen. De kijkers zijn zelfs scherp te stellen op nabije objecten (tot 1,2 m). Het stikstof in de kijkers voorkomt condensvorming, waardoor hij bruikbaar is bij zeer lage temperaturen.
De kijkers uit deze serie: HD 8x42 (EURO 149,00), HD 10x42 (EURO 152,00) en HD 8x32 (EURO 110,00).

ED Serie
Deze serie bestaat vooralsnog uit 1 model, de ED 8x42. Dit topmodel van de reeks verrekijkers heeft een nog breder gezichtsveld en een nog scherper beeld door het gebruik van de hoogste kwaliteit glas. De prisma’s in deze kijker zijn tevens voorzien van een Silver Coating en een Phase Correction Coating. De lens is daarnaast voorzien van een waterafstotende coating. De body is van magnesium wat de kijker comfortabel licht maakt. De Argon vulling voorkomt condens in de kijker.
De kijker uit deze serie: ED 8x42 (EURO 279,00).

Verkrijgbaarheid
De verrekijkers van Eden Quality zijn exclusief verkrijgbaar op www.knivesandtools.com.

Voor meer informatie: https://www.knivesandtools.nl/nl/ct/eden-quality-verrekijkers.htm

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Eden Quality:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.