Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Black Diamond Spot hoofdlamp

Black Diamond Spot hoofdlampDe volledig herontworpen Spot van Black Diamond is een zeer complete, 75-lumen hoofdlamp die je onder alle donkere omstandigheden bijstaat. De Spot is verbazingwekkend instelbaar en geeft zeer veel licht. Deze hoofdlamp kent een groot aantal verschillende lichtstanden, zodat hij precies aan je wensen kan voldoen.

De Spot is voorzien een van 1 DoublePower LED, 2 SinglePower witte LEDs en 2 SinglePower rode LEDs. Tussen de verschillende instelmogelijkheden vind je onder andere volle kracht voor zowel dichtbij als ver weg, dimmer, knipperlicht, rood nachtzicht licht en een blokkeerstand. In het zeer slanke ontwerp gaan 3 AAA batterijen en aan de buitenkant zit tevens een 3-level powermeter die aangeeft hoe lang de batterijen nog meegaan.

De Spot is spatwaterdicht (IPX4) en kan dus tegen regenspetters van alle kanten. Hij weegt slechts 90 gram en is in een groot aantal kleuren verkrijgbaar: Covert Green, Mars Red, Matte Black, Titanium, Ultra White.

Adviesverkoopprijs EURO 39,90.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.