Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Functioneel bamboe van Nomad

Functioneel bamboe van NomadReizen betekent in veel gevallen 'leven uit een koffer'. Je kunt weinig meenemen, alles wat in je tas zit kreukt en aangezien je niet altijd kunt strijken voel je je soms een sloddervos. Met de komst van Nomad's bamboe kleding is dit niet meer nodig! Voor de vrouwelijke reiziger die er tijdens haar reis snel goed uit wil zien zijn er de Bamboe jurkjes. Bamboe kleding kreukt niet waardoor je er ook op reis verzorgd uitziet.

En wil je afwisseling in wat je draagt? Goed nieuws, Bamboe kleding neemt erg weinig ruimte in, dus dat extra shirtje past er nog wel bij. Zeker bij lange reizen ontkom je er niet aan om af en toe te wassen. Het is dan goed om te weten dat de Bamboe kleding snel droog is!

Naast functioneel is bamboe ook nog eens supercomfortabel. Het voelt lekker zacht aan en biedt - dankzij de stretch- veel bewegingsvrijheid. De stof ademt uitstekend en voert (lichaams) vocht snel af, erg prettig voor de warmere dagen. Ook goed om te weten is dat bamboe vervelende geurtjes neutraliseert. Om het plaatje compleet te maken biedt NomadÂ’s Bamboe kleding ook nog eens bescherming tegen UV-straling.

Ideaal voor op reis! Naast jurkjes heeft Nomad ook shirts en tops voor zowel mannen en vrouwen in haar zomercollectie van 2012.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.