Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad viert 40-jarig bestaan met de Eagle 55 Backpack Limited Edition

Nomad viert 40-jarig bestaan met de Eagle 55 Backpack Limited EditionHet Nederlandse outdoormerk Nomad bestaat 40 jaar en viert dat met een speciale editie van de Backpack Eagle 55. Een tijdloze klassieker die is vervaardigd met de technologische kennis van nu. De lichtgewicht rugzak is multifunctioneel en ideaal voor al je avontuurlijke tochten die je kunt delen via #originaladventures. Speciaal voor de vele fans heeft Nomad haar naam in grote gele letters op de zijkant gezet.

Features
De Eagle 55 is gemaakt van het zeer slijtvaste Cordura® en afgewerkt met mooie lederen en metalen accenten. De zachte, gewatteerde schouderbanden zorgen voor een maximaal draagcomfort. De rugzak wordt van bovenaf ingepakt en heeft een ruim hoofdvak. De bovenklep kan worden opgetild en heeft een extra vak. Compressiebanden aan de zijkanten stabiliseren de inhoud van de rugzak wanneer deze niet helemaal vol is. Verder heeft de Eagle 55 een gevoerd bodemvak en een uitneembare laptop sleeve.

Nomad veertig jaar
Nomad viert dit jaar haar veertigjarige jubileum. Het bekendste Nederlandse outdoormerk heeft een rijke geschiedenis. Zo werd de eerste Nederlander op de top van de Mount Everest ondersteund met een uitrusting van Nomad. De eerste Nederlanders bereikten de Noordpool dankzij de Nomad North Pole ’97 Expedition. Het merk heeft talrijke innovaties op haar naam staan in mummie- en kampeerslaapzakken. Veel gezinnen hebben thuis een slaapzak, slaapmat, rugzak of tent met het bekende geelblauwe logo.

Nomad Origins Collection
De Eagle 55 is onderdeel van de Nomad Origins Collection, een collectie die de meest iconische producten uit de beginjaren opnieuw in de schijnwerpers zet. Het zijn de originele ontwerpen, maar dan aangepast aan de huidige stand van de techniek. Iconisch, authentiek en gelimiteerd verkrijgbaar: elk product heeft een uniek nummer.

Informatie
Nomad Eagle 55 Special Edition is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en via webshops. Inhoud 55 liter. Consumentenadviesprijs EURO 179,99.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.