Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad Pegasus 340 slaapzak biedt een perfecte mix van diervriendelijk dons en kunstvezel

Nomad Pegasus 340 slaapzak biedt een perfecte mix van diervriendelijk dons en kunstvezelHet Nederlandse outdoormerk Nomad, bekend vanwege haar talrijke innovaties, heeft een nieuw soort vulling ontwikkeld voor slaapzakken. Het is een mix van diervriendelijk eendendons en kunstvezel. Het heet 3D-Polardown en is superzacht, soepel en duurzaam. Het dons is waterafstotend behandeld, zodat het samen met de kunstvezel beschikt over optimaal isolerende eigenschappen, ook onder vochtige omstandigheden.

3D-Polardown
De mummieslaapzak Nomad Pegasus 340 is gevuld met deze revolutionaire vulling en heeft daardoor een minimaal pakvolume en gewicht. De Pegasus weegt 675 gram en meet, verpakt in een compressiefoedraal, slechts 25 x 15 cm (formaat rol keukenpapier) waardoor je de slaapzak overal makkelijk mee naartoe neemt. Het slaapcomfort is fantastisch dankzij de zachte en zeer lichte materialen.

De temperatuur speelt natuurlijk ook een grote rol bij het gevoel van comfort. De comforttemperatuur van de Pegasus 340 ligt voor mannen op +0°C en voor vrouwen op +5°C. De donskamers rond de borst en de voeten zijn extra gevuld voor plaatselijk meer warmte.

Glow-in-the-dark
Het voeteneinde van de mummieslaapzak heeft een trapeziumvorm waardoor je voeten lekker veel ruimte hebben. In dit gedeelte is ook een ritsje aangebracht om het foedraaltje op te bergen. Dit zorgt gelijk voor meer isolatie bij de voeten. De glow-in-the-dark ritstrekkers van de slaapzak zijn altijd zichtbaar en lopen lekker soepel.

Informatie
De mummieslaapzak Nomad Pegasus 340 is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs EURO 199,99. Gewicht: 675 gram. Pakvolume 25 x 15 cm. Binnentijk: 100% polyester. Vulling: 70% gecertificeerd eendendons, 30% polyester (3D Polardown). Breedte: bij de voet 30 cm, rond de borst 70 cm.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.