Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De winter van Nomad staat in het teken van wol

De winter van Nomad staat in het teken van wolDe nieuwe Nomad wintercollectie hangt in de winkel! Aansluitend bij de trend van dit jaar zie je in het aanbod veelvuldig de combinatie van wol verwerkt in functionele kleding terug. Daarnaast zorgen een aantal kleurrijke allrounders voor een compleet aanbod aan functionele winterkleding die ook prima aansluit bij een stoere casual look.

Nieuw dit jaar zijn de windblockers Topo (dames) en de Grilo (heren) . Beiden zijn windwerend en hebben een groot ademend vermogen. De buitenlaag van deze stoere jacks is een combinatie van wol en polyester. Het hoge waterafstotende vermogen (Beide hebben een waterkolom van 8.000 mm/H2O) draagt bij aan het veelzijdige karakter wat garant staat voor gebruik in vrijwel alle weersomstandigheden. Dankzij de praktische zakken met rits en de handige windvanger staat niets je nog in de weg om te genieten van een actieve winterdag. De Topo en Grilo hebben een adviesverkoopprijs van EURO 139.95

Een andere opvallende nieuwkomer is het sportieve lichtgewicht jack voor dames: de Gave. Een vrolijke kleurrijke jas, die niet terugdeinst voor een koude winter.
De padded body en mouwen, veel handige opbergzakken en de voorgevormde capuchon maken de Gave een heerlijk warme functionele winterjas, die zich ook uitstekend leent voor casual dagelijks gebruik. De Gave heeft een adviesverkoopprijs van EURO 149,95

Uiteraard ontbreekt ook het ruime aanbod aan comfortabele fleeces, functionele winterjacks, softshells en thermokleding niet in de collectie. De nieuwe Nomad wintercollectie staat nu online.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.