Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad Barite Tourpack houdt het overzichtelijk

Nomad Barite Tourpack houdt het overzichtelijkBen jij ook altijd spullen kwijt in je tas, om ze vervolgens ergens onderin terug te vinden? Zoeken is verleden tijd met de komst van de nieuwe Nomad Barite Tourpack.

Deze allround tourpack brengt je dankzij de verschillende vakken, alle gemak tijdens een mooie wandeling, een dagje eropuit of tijdens dagelijks gebruik. De Barite heeft, naast twee grote vakken met rits, een makkelijk toegankelijk steekzakje voorop voor spullen waar je snel bij wilt kunnen, een compartiment voor een waterzak en een mesh vakje met rits binnenin voor je kostbare spullen.

Dankzij het Advanced AVS rugsysteem blijft je rug koel en droog en de S-gevormde schouderbanden van EVA schuim zorgen voor een optimale last verdeling. Extra’s die de Barite compleet maken zijn een geïntegreerde regenhoes, mesh zijvakken en de afsluitbare ritsen op het hoofdvak.

Al met al een sterke nieuwe speler binnen de Nomad rugzakken collectie! De Barite is verkrijgbaar in 18 en 25 liter inhoud in de kleuren strong blue en phantom voor een adviesverkoopprijs van EURO 74,95 en EURO 84,95.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.