Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kamperen in een huis met de Nomad Lodge 5 Air

Kamperen in een huis met de Nomad Lodge 5 AirHuren we een huis of gaan we kamperen? Met de gloednieuwe Lodge 5 Air van Nomad hoef je niet langer te piekeren over je keuze. Deze tent biedt een perfecte combinatie van beiden: luxe kamperen in een tent met een leefruimte zo groot als een huis! Uitgerust met twee forse slaapcabines, dus ook geschikt voor grote gezinnen.


De Lodge 5 Air maakt onderdeel uit van de Nomad Lodge serie (2-, 4-, 5-en 6-persoonstenten) die uitblinkt door zijn grote leefruimte en verrassende hoogte. De Lodge 5 is met 230 cm de hoogste uit de serie. Zijn ruimte verkreeg deze tentreus dankzij de vrijwel verticale wanden. Tel daar de grote ramen en (gaas)deuren bij op en je hebt ook een nog een flinke bak licht binnen. De Lodge-tenten zijn gemaakt van topkwaliteit technisch katoen zónder coating, waardoor het doek niet alleen optimaal ventileert maar ook minder condensvorming oplevert. Kortom, een ideale (gezins)tent voor in een warmer klimaat die standaard is uitgerust met een vaste luifel en een vast grondzeil.


Technische Specificaties van de Nomad Lodge 5 Air
Afmetingen: 700 x 400 x 230 cm
Gewicht: 47 kg
Hoogte: 230 cm
Aantal personen: 5
Materiaal: Ademend, waterafstotend Technisch Katoen, 65% polyester, 35% katoen
Tentstokken: voorgebogen en gemaakt van hoogwaardig 22 mm aluminium

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.