Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter lanceert geheel Nederlandstalige website

Deuter lanceert geheel Nederlandstalige websiteEen dealerzoekmachine per artikel, de laatste Deuternieuwtjes, heldere productomschrijvingen en handige tips. U vindt het op de vernieuwde Deuter website. En... alles in het Nederlands!

Met trots presenteert Deuter zijn nieuwe Nederlandstalige website. Op de vorige website werd een groot deel van de informatie in het Engels gegeven. Nu is dat voor veel mensen geen probleem, maar gemak dient de mens. En een Nederlandstalige website hoort daar zeker bij. Op de nieuwe site is daarom alles wat bezoekers willen weten over Deuter beschikbaar in het Nederlands. Denk hierbij aan productteksten en -filmpjes, nieuwsberichten, techniekomschrijvingen en instructies. Ook zijn er veel interessante tips en weetjes te vinden. Bijvoorbeeld over hoe u een rugzak op de beste manier inpakt. Wist u dat een gezond persoon niet meer dan 20 tot 25 procent van zijn eigen lichaamsgewicht op zijn rug zou moeten dragen?

Nieuwe dealerzoekmachine
Naast de ‘vernederlandsing’ van de site is ook de zoekfunctie naar dealers uitgebreid. Via de nieuwe dealerzoekmachine kunnen consumenten op eenvoudige wijze Deuter-verkooppunten in de buurt vinden. Daarbij kunnen ze direct selecteren op segment, (bijvoorbeeld: slaapzakken of daypacks), artikelnaam of artikelnummer. Dit biedt overigens ook grote voordelen voor dealers. Zij zijn nu makkelijker vindbaar. Daarnaast kunnen zij praktischer gebruik maken van de site als informatiebron. Alle persberichten en informatie over samenwerkingsverbanden zijn vertaald naar het Nederlands. Verder geeft de site handige technische instructies over hoe om te gaan met bepaalde materialen en artikelen. Dealers kunnen hun klanten zo nog beter van dienst zijn. Alle instructies zijn helder en uitgebreid omschreven en voorzien van tekeningen. Ook de productvideo’s geven duidelijk inzicht in de artikelen die dealers verkopen.

Optimale service
Deuter wil optimale service leveren en hoopt met de vernieuwde website nog beter tegemoet te komen aan de wensen van consumenten en dealers. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.deuter.nl

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.