Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Back 2 school of work met eco-drinkfles van Klean Kanteen

Back 2 school of work met eco-drinkfles van Klean KanteenJe moet aan zoveel denken wanneer het schooljaar voor je peuter of kleuter voor het eerst (of weer) van start gaat: nieuwe boekentas, stiften, kleurpotloden, schoenen, brooddoos,... Sta deze keer extra stil bij het pauze-moment van zoon- of dochterlief en voorzie bij de broodtrommel ook een handige hervulbare drinkfles van (Kid) Klean Kanteen.

Deze flessen in vrolijke, frisse kleurtjes voor 2- tot 5-jarigen worden gemaakt uit roestvrij staal van de beste kwaliteit: recycleerbaar, 100% veilig en smaak- en geurloos. De dop bestaat uit BPA-vrij plastiek. De Kid Kanteen bestond al langer in leuke kleuren voor de allerkleinsten, maar voortaan bestaat er ook een Insulated versie die ervoor zorgt dat de gekoelde drankjes 24u koel blijven en de
warme drankjes 6u warm. Verkrijgbaar in brushed stainless of opvallende kleuren zoals tree frog, little pond, dragon fruit, tidal pool en puffin's bill.

Aan alle mooie liedjes komt een eind. De zomervakantie is (helaas) voorbij. Kinderen trekken terug naar school, ouders naar hun vaste werkplek en ook de files maken jammer genoeg hun comeback. Na een deugddoende en (voor België) toch wel zonnige zomerperiode kan dit al eens lastig zijn. Om de overgang van relax naar stress nu iets aangenamer te maken, lanceert Klean Kanteen dit najaar een vernieuwde Kid Kanteen drinkfles waarin koude drankjes koud blijven en warme drankjes… warm.

Maar ook aan de volwassenen werd gedacht. Wie nu al een Klean Kanteen koffiethermos met zich meeneemt, kan er nu een speciaal ontworpen Café Cap op voorzien. Om rechtstreeks van te drinken, waar je ook bent, en dat zonder morsen.

Coffee-to-go
We denken in de eerste plaats aan de allerkleinsten, maar we mogen onszelf ook niet vergeten uiteraard! Een koffie ‘s morgens wordt tijdens de routineuze ochtendrush al snel een coffee-on-the-go. Op de Wide Vacuum Insulated thermosfles van Klean Kanteen - die standaard voorzien is van een loop cap - kan je voortaan ook een Café Cap plaatsen, waardoor je rechtstreek van je thermos kan drinken. Handig!
Verkrijgbaar in shale black, neptune blue, deep sea, roasted pepper en vinyard green.

Klean Kanteen = Win-Win
Bij het gebruik van een Klean Kanteen drinkfles maak je het jezelf niet alleen makkelijk (bijvullen en klaar!), maar je denkt ook aan het milieu. Denk aan al die drankjes in wegwerpverpakkingen of plastic koffiebekertjes onderweg die je nu niet langer nodig hebt! Dat zorgt al voor aanzienlijk wat minder plastic op de afvalberg. Klean Kanteen gelooft er sterk in dat iedereen zijn steentje kan/moet bijdragen. Ook de allerkleinsten, want… jong geleerd is oud gedaan!
Verkrijgbaar bij de betere outdoor-, fiets- en bioshops.

Voor meer informatie: https://www.kleankanteen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Klean Kanteen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.