Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nu ook Classic Insulated drinkfles van Klean Kanteen

Nu ook Classic Insulated drinkfles van Klean KanteenAmerikaans drinkflessenmerk Klean Kanteen biedt sinds 2004 een veiliger alternatief aan voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen, namelijk: duurzame en herbruikbare drinkflessen in een simpel, maar mooi design, gemaakt uit roestvrij staal en gegarandeerd zonder BPA, ftalaten of andere toxische stoffen. Ideaal om thuis, onderweg, op het werk of op vakantie uit te drinken.

Van het instapmodel onder hun drinkflessen – de "Classic" – bestaat er nu ook een "Classic Insulated" versie: een dubbelwandige drinkfles die perfect isoleert. Ijskoude dranken blijven maar liefst 24u koel én warme dranken 12u warm. Die ijskoude frappuccino, warme caffe latté of heerlijk versgemaakte muntthee neem je voortaan gewoon met je mee! Je herkent deze Insulated versie aan de zilveren band onderaan de fles.

De Klean Kanteen Classic Insulated is beschikbaar in de formaten 12oz (355ml), 20oz (591ml), 32oz (960ml) en 64 oz (1,92l). En dat in tal van trendy kleuren zoals canyon orange, beet root, quiet storm, bamboo leaf, fresh pine, shale black of brushed stainless. De fles is standaard voorzien van een loop cap en 100% lekdicht.

Adviesverkoopprijzen vanaf EURO 29,95.

Voor meer informatie: https://www.kleankanteen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Klean Kanteen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.