Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Limited edition drinkflessen van Klean Kanteen bij AS Adventure

Limited edition drinkflessen van Klean Kanteen bij AS AdventureGa je op kamp? Op uitstap? Of gewoon naar school? Deze limited edition drinkflessen van Klean Kanteen maken drinken onderweg voor kinderen voortaan nog leuker. Het drinkflessenmerk sloeg de handen in elkaar met Emma Thyssen, illustrator van onder andere kinderboeken. Zij voorziet een aantal Kid Kanteen modellen van een leuke, abstracte kindertekening.

Je kan voortaan ook kiezen tussen een helderwitte Kid Kanteen Sippy drinkfles (12oz – 355 ml) met een kat, beer of konijn of Kid Kanteen Sport drinkfles (18oz – 532 ml) met een dorstig meisje, jongen of konijn. Drinken uit een drinkfles was nog nooit zo leuk! Bovendien krijg je er bij deze kidsflesjes een extra loopcap bij, zo wordt dit sympathieke flesje nóg gebruiksvriendelijker.

De Kid Kanteen Sippy drinkfles is ontworpen voor kleine handjes. Ze wordt geleverd met een polypropylenen beschermdop en is voorzien van een handige lus, waardoor je hem makkelijk kan vasthouden en aan een rugzak of kinderwagen kan bevestigen. Een veilige drinkfles, ideaal om met de kinderen op pad of avontuur te gaan. De Kid Kanteen Sport drinkfles is voorzien van een sport cap, voor de iets grotere kindjes.

Ook de bestseller onder de Klean Kanteen drinkflessen voor volwassenen, de Classic (27oz – 800 ml), is nu in limited edition verkrijgbaar in een opvallend grafisch jasje. Alexander Tolaro, Antwerps typografisch designer, creëerde een leuk, creatief design op vier Classic drinkflessen in de kleuren wit, blauw, mint of kaki. De lekvrije Loop Cap houdt je rugzak of handtas veilig droog. Een absolute musthave voor als je veel onderweg bent!

Voor meer informatie: https://www.kleankanteen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Klean Kanteen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.