Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey geeft skirugzakken volledige update voor nieuwe winterseizoen

Osprey geeft skirugzakken volledige update voor nieuwe winterseizoenOsprey heeft zijn skirugzakken Kamber en Kresta een volledige update gegeven. Voorzien van een zeer comfortabel compressie-gegoten rugpand met sneeuwafstotende eigenschappen. Voor de ski's is er een diagonale skibevestiging, maar ook de snowboard kan zonder problemen worden bevestigd. En omdat veiligheid juist in de winter erg belangrijk is heeeft Osprey de pack uitgerust met snelle toegang tot lawinevak met schopgreep en sondehulzen.

Kamber 16L
De Kamber 16L is een ski- en snowboardrugzak voor heren. Hij is gemaakt om te presteren onder de zwaarste bergcondities en staat garant voor maximale duurzaamheid en veiligheid. Deze technische rugzakken met een optimale pasvorm en toegankelijkheid zijn resultaat van meer dan 15 jaar expertise in het ontwerpen van skirugzakken. Hij heeft een nauw aansluitende en comfortabele fit, een zakje uit microfleece voor de skibril en een draagsysteem voor ski's & snowboard. De rugzak is ook uitgerust met een EHBO-lawinekit inclusief een schop en een lawinesonde, zodat de gebruiker in elke situatie veilig is. De Kamber is er in de maten 16L (nieuw), 22L, 32L en 42L. Advies verkoopprijs 16L versie: EURO 100.

Kresta 14L
De Kresta 14L is onze eerste ski- en snowboardrugzak met een specifieke damesfit. Net als al onze andere rugzakken zorgt deze voor een optimale pasvorm bij een vrouwelijk lichaam. Deze rugzak voelt zich thuis in de bergen en het de gepolsterde rugpand is volledig afgestemd voor gebruik in de sneeuw. Dankzij de verschillende interne compartimenten kun je je natte en droge spullen apart opbergen. Een speciaal vak voor het waterreservoir omvat een geïsoleerd, vriesresistent slangetje dat zich een weg baant tot aan de schouderbanden. De Kresta is er in de maten 14L, 20L en 30L. Advies verkoopprijs: EURO 100.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.