Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fietskoeltas van AGU

Fietskoeltas van AGUStraks, als de temperaturen weer tot fietsniveau stijgen, stapt men massaal op de fiets. De meeste recreatieve fietsers nemen er alle tijd voor en zijn soms uren onderweg. Zij nemen doorgaans ook van alles mee: boterhammen, drinken, fruit. Wat zou het toch lekker zijn, als dat - na uren fietsen - nog lekker fris en vers zou zijn...

AGU, de specialist op het gebied van fietstassen, komt met een prachtig product voor al deze fietsers: een stuurtas, een heuptas én koeltas in één! De Ventura 115CG heeft al deze functies in zich. Handig voor op de fiets en handig wanneer men van de fiets stapt, de stad of het bos in bijvoorbeeld. En het blijft nog koel ook!

Koel
De tas beschikt over een koelfunctie en een ruime inhoud (4,5 liter), waardoor een lunchpakket of blikjes drinken heerlijk fris en smakelijk blijven. Door middel van het bijgeleverde Click&Go bevestigingssysteem is de Ventura 115 eenvoudig van de fiets af te nemen en te gebruiken als heuptas. Met handige mesh zijvakjes en een extra met rits afsluitbaar vak in de deksel. Het voorvak is voorzien van een sleutelhaak. Kortom, een product waar veel fietsers om zitten te springen!.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.