Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU: de plussen en minnen van een perfect fietsjack

AGU: de plussen en minnen van een perfect fietsjackIn een handomdraai van windbreaker naar waterdicht jack. Of andersom! Plus en min trekken elkaar aan. En dat is precies wat elke fietser met de AGU Secco Cabrio wil: aantrekken! Onder alle omstandigheden een ideaal jack. Is het goed weer, dan ontkoppelen de magneten en rijd je in een bodywarmer, wordt het frisser of begint het te regenen, dan trekken de magneten elkaar aan en vormen bodywarmer en het mouwgedeelte weer een ademend en wind- en waterdicht jack.

AGU Secco Cabrio is een bijzonder fietsjack met een opvallende toepassing: je kunt er een ‘Cabrio’ jack van maken. De mouwen zijn heel eenvoudig ‘aan en uit te trekken’, terwijl je de bodywarmer draagt. Door de magneetconstructie valt het mouwgedeelte in één keer op zijn plaats bij het aantrekken en laat het makkelijk los bij het uittrekken. Tijdens het fietsen heb je dus een bodywarmer of een jack aan. Wind- en waterdicht! De mouwconstructie is heel compact op te vouwen en mee te nemen.

Naast de speciale constructie is de pasvorm van het AGU Secco Cabrio jack aangepast aan de fietshouding. Het lichtgewicht, ademende materiaal is voorzien van een Poray 5000 coating en mesh voering in de bodywarmer. Voor optimale zichtbaarheid is het jack voorzien van veel reflecterende prints. De ‘Cabrio’ is er in black, red en light green.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.