Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Oerhollands kamperen met Nomad Dutch Design

Oerhollands kamperen met Nomad Dutch DesignKomende zomer kun je gerust zonder heimwee op pad! Dankzij de introductie van Nomad's Dutch Design voel je je altijd en overal helemaal thuis.

De Dutchdesign is een vrolijke slaapzak, die gepaard gaat met de vertrouwde Nomad kwaliteit. Het rood- wit- blauw siert de buitenkant en door de vrolijke voering waan je je tussen de molens, tulpen en uiteraard ontbreken ook de klompen niet. Met deze ode aan het Nederlandse ontwerp wil het Nederlandse merk haar trotse 'roots' tonen, die zijn oorsprong vindt in 1978. Kwaliteit van eigen bodem dus, wat onder andere terugkomt in de unieke 3D-Polarsoft vulling, de heerlijk zachte comfortabele katoenen voering, de oerdegelijke ritsen en de mooie afwerking.

Met de bijpassende MATness slaapmat voorzien van dezelfde vrolijke ‘tegeltjes’ print wordt ‘slapen buiten de deur’ wel heel verleidelijk. Maar ook thuis of tijdens het logeren komt dit vrolijke Hollandse duo prima van pas.

Adviesverkoopprijs MATness slaapmat : EURO 49,95
Adviesverkoopprijs DUTCHDESIGN slaapzak : EURO 89,95
Adviesverkoopprijs Wollip EURO 14,95

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.