Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hydro Flask houdt nu ook je wijn op de juiste temperatuur

Hydro Flask houdt nu ook je wijn op de juiste temperatuurHydro Flask is bekend geworden door de veelgeprezen isolatie-eigenschappen van zijn producten. Hierdoor blijft nu ook 750 ml wijn of rosé op de door jou gekozen temperatuur in de Wine Bottle en houden de Wine Tumblers jouw favoriete zomerdrankje nog langer op temperatuur zodat jij zorgeloos kunt genieten van het buitenleven!

Hydro Flask 25 oz Wine Bottle
De elegante Wine Bottle bevat exact de hoeveelheid van een standaard fles wijn, namelijk 75 cl. Dit voorjaar, en zeker deze zomer, mag hij dan ook niet ontbreken als vaste partner tijdens wandelingen, picknicks, festivals of zomervakantie…. Je kunt ze overal mee naar toenemen om samen met familie en vrienden te genieten van een fris glaasje rosé of witte wijn, ongeacht de hete temperaturen. Geen gestuntel meer met het ontkurken van je fles en ook geen gesjouw meer met glazen flessen. De Wine Bottle neem je gewoon overal mee naar toe. Hij is beschikbaar in drie kleuren: wit, zwart en olijfgroen.
Advies verkoopprijs: EURO 49,95

Hydro Flask 10 oz Wine Tumbler
In de stijlvolle Wine Tumbler geniet je optimaal van je favoriete rosé of witte wijn. Ze 100% recyclebaar, herbruikbaar en BPA-vrij (Bisphénol A). Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal met TempShield™-technologie, is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en houdt zo elke drank op de gewenste temperatuur, zonder dat de smaak ervan verandert. De Wine Tumbler is eveneens beschikbaar in de drie kleuren wit, zwart en olijfgroen.
Advies verkoopprijs: EURO 34,95

Sinds de start in 2009 groeide Hydro Flask snel uit tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in hydratatie. 0p de Amerikaanse markt is Hydro Flask het snelst groeiende merk in zijn branche. Dankzij de focus op isolerende flessen en de unieke consumentenervaring is het bedrijf op de Amerikaanse markt marktleider op het gebied van isolerende flessen en groeide het ondertussen uit tot de 3de belangrijkste speler in de Amerikaanse markt van drinkbekers en -flessen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hydroflask.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hydro Flask:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.