Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Zoete en zwoele zomerkleuren van Hydro Flask

Zoete en zwoele zomerkleuren van Hydro FlaskHydro Flask, de veelvoudige prijswinnaar en Amerikaanse fabrikant van vacuüm-geïsoleerde drinkflessen kondigt het nieuwe kleurenpalet voor de zomer van 2019 aan. De kleuren werden uitgekozen volgens de actuele trendkleuren van Pantone. Behalve de geliefde klassieke kleuren heeft de consument vanaf nu de 'moeilijke keuze' tussen vier stijlvolle nieuwe kleuren.

Verschillende modellen en openingen
Het nieuwe kleurenpalet is - al naargelang het model - verkrijgbaar met een standaard opening (standard mouth) of met een brede opening (wide mouth), als drinkfles of koffiebeker, als voedselcontainer of bierbeker. Uiteraard kan er ook nog gekozen worden tussen verschillende afsluitmogelijkheden (doppen). Zo kan iedereen zijn eigen persoonlijke Hydro Flask voor om het even welk avontuur samenstellen.

Net als bij alle hard goods-producten van Hydro Flask zijn de typische drie T’s ook dit voorjaar van 2019 nog steeds actueel:

Temperatuur:
Hydro Flasks dubbelwandige vacuüm-isolatietechnologie TempShield™ houdt de temperatuur van je lievelingsdrankje vast, zonder enige vorm van condensatie of temperatuuroverdracht aan de buitenzijde. Koude dranken blijven tot wel 24 uur ijskoud, terwijl warme dranken tussen 6 en 12 uur lang heet blijven (afhankelijk van het model en de grootte van de fles).

Taste (smaak):
Ieder product wordt gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrij staal geschikt voor voedingsmiddelen, een metaal dat zo zuiver is, dat noch geuren, noch smaken van andere dranken worden overgedragen - zodat de limonade van vandaag niet naar de cappuccino van gisteren smaakt.

Transport:
Hydro Flask ontwikkelde zelf een poedercoating die bijzonder veel grip biedt en ervoor zorgt dat de fles bij zweterige avonturen niet uit je handen glipt. En dankzij de stevige Flex Cap-hendel kan de Hydro Flask ook gemakkelijk gedurende een langere periode worden getransporteerd.

Adviesverkoopprijs: Hydration Flask 18oz (532 ml): EURO 34,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hydroflask.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hydro Flask:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.