Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hydro Flask presenteert nieuwe kleuren en producten voor de zomer

Hydro Flask presenteert nieuwe kleuren en producten voor de zomerHydro Flask, toonaangevend op het gebied van hoogwaardige isoleerflessen in roestvrijstaal, legt de lat voor de zomer van 2018 opnieuw een beetje hoger en stelt nieuwe producten en opvallende, nieuwe kleuren voor. Voor haast elk avontuur kan je nu een andere fles in een andere kleur meenemen. Ook om je wijn te koelen of speciaal voor kids.

Alle isolatieflessen van Hydro Flask zijn voorzien van de exclusieve TempShield™-technologie. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en houdt elke drank op de gewenste temperatuur. Deze formule zorgt voor de pure en verfrissende smaak van je drankje. De bijzonder comfortabele grip van de isolatiefles is te danken aan het ergonomische ontwerp en het gebruik van een speciale poedercoating. Deze flessen zijn elegant, recyclebaar, bevatten geen BPA en worden geleverd met een levenslange garantie.

Hydration Flasks in nieuwe kleuren verkrijgbaar
De kleurrijke isolatieflessen van Hydro Flask, van 0,5 l tot 1,9 l (18 oz tot 64 oz), vergezellen je elke dag. Klein of groot, je neemt ze makkelijk mee naar kantoor of de sportschool. NIEUW in het gamma zijn de kleuren Olive (groen), Flamingo (roze) en Blueberry (blauw)! Adviesverkoopprijs van EURO 34,95 tot EURO 69,95.

De nieuwe kleuren van de Coffee Flasks
Niets beter dan een goede koffie voor een duwtje in de rug. Warm of iced, afhankelijk van het seizoen. Hydro Flask stelt drie isolatieflessen voor (354 ml, 473 ml en 592 ml) die je koffie tot wel 6 uur warm of tot 24 uur ijskoud houden. Geen ‘coffeeholic’? Je kan uiteraard ook thee in je Hydro Flask gebruiken. NIEUW in het gamma zijn de kleuren Olive (groen), Flamingo (roze) en Blueberry (blauw)! Adviesverkoopprijs van EURO 25,95 tot EURO 32,95.

Wine Bottles en Wine Tumblers houden wijn lekker gekoeld
Wijn of rosé lekker gekoeld houden tijdens een uitstap op een lange zomerdag? Onmogelijk? Niet met de nieuwe, elegante Wine Bottle en bijpassende Tumbler (glas)! Geen gestuntel meer met het ontkurken van je fles en ook geen gesjouw meer met glazen flessen. Ze zijn 100% recyclebaar, herbruikbaar en BPA-vrij (Bisphénol A). Adviesverkoopprijs Wine Bottle EURO 49,95 en Tumbler EURO 34,95.

Hydro Flask nu ook voor Kids
Nu hebben kinderen een kleurrijke, duurzame manier om onderweg gehydrateerd te blijven. Klein genoeg om in de hand van een kind te passen, maar toch groot genoeg om hun dorst te lessen. Deze 12 oz (254 ml) flessen zijn val- en morsbestendig en houden koude dranken maximaal 24 uur koud. Het roestvrijstalen isoleerflesje uit de kleurrijke flask-collectie is duurzaam - een siliconen bootie beschermt de onderste helft tegen stoten - en wordt geleverd met een lekbestendig deksel met opklapbaar rietje. Adviesverkoopprijs EURO 32,95.

Sinds de start in 2009 groeide Hydro Flask snel uit tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in hydratatie. 0p de Amerikaanse markt is Hydro Flask het snelst groeiende merk in zijn branche. Dankzij de focus op isolerende flessen en de unieke consumentenervaring is het bedrijf op de Amerikaanse markt marktleider op het gebied van isolerende flessen en groeide het ondertussen uit tot de 3de belangrijkste speler in de Amerikaanse markt van drinkbekers en -flessen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hydroflask.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hydro Flask:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.