Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Frisse nieuwe kleuren bij Hydro Flask-kleuren

Frisse nieuwe kleuren bij Hydro Flask-kleurenHydro Flask, marktleider op het gebied van hoogwaardige, dubbelwandige, roestvrijstalen geïsoleerde drinkflessen brengt deze lente 4 prachtige, nieuwe pastelkleuren op de markt: Fog (lila), Hibiscus (oranje), Sunflower (geel) en Spearmint (groen). Deze tinten werden speciaal ontwikkeld in samenwerking met het kleurencoderingsbedrijf Pantone. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en mondopeningen. Met deze nieuwe flessen maak je het zowel op je werk als thuis een stuk fleuriger!

HET HYDRATION GAMMA: de essentiële bondgenoot
Gehydrateerd blijven, is en blijft een hele opgave. Maar met de kleurrijke flessen van Hydro Flask wordt dat al een stuk gemakkelijker. Vul je fles met een heerlijke koude of warme drank en je kunt weer uren verder. Op het werk, tijdens het sporten of ’s avonds voor de televisie, reken maar dat je niet meer zonder ze kunt!

Temperatuur
De dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde TempShield® technologie van Hydro Flask houdt de oorspronkelijke temperatuur van de drank vast en voorkomt condensatie of warmteoverdracht naar de buitenkant van de fles. Koude dranken blijven tot 24 uur koel en warme dranken 6 tot 12 uur, afhankelijk van het model en het volume van de fles.

Smaak
Elk product is gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrij staal, een metaal dat bekend staat om zijn sterkte en zuiverheid. Het beschermt ook tegen smaakoverdracht, zodat de limonade van vandaag niet zal smaken naar de latte van gisteren.

Transport
De exclusieve gepatenteerde Hydro Flask coating zorgt voor een goede grip voor eenvoudig transport in elke situatie.

4 nieuwe kleuren
Fog (lila), Hibiscus (oranje), Sunflower (geel), Spearmint (groen)

Volume
532 ml (18oz), 621 ml (21oz), 709 ml (24oz), 946 ml (32oz)

Gewicht
320 gram, 340 gram, 375 gram, 475 gram

Prijs
EURO 34,95, EURO 37,95, EURO 39,95€, EURO 45,95

Voor meer informatie: https://www.hydroflask.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hydro Flask:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.