Home » Materialen » Ervaringen van gebruikers » Laatste 10 inzendingen

Ervaringen van gebruikers: laatste 10 inzendingen

Op deze pagina vind je de laatste 10 ervaringen die mensen hebben ingestuurd voor het overzicht. Wil je je eigen ervaringen ook terug zien in dit overzicht, neem dan even de tijd om het formulier in te sturen en zorg dat anderen kunnen leren van jouw ervaringen.

Deel en lees meer ervaringen op het prikbord

Op het prikbord van de site delen mensen bijna dagelijks hun materiaal-ervaringen, maar vragen ook om ervaringen van anderen. Dus bezoek het prikbord op jouw meningen en ervaringen te delen met anderen of leer juist van hun ervaringen door je vragen te stellen.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om alle ingezonden ervaringen te bekijken van de afgelopen:

 

Lowe Alpine Tensor 15 (2018) (€ 34,95)

Handig kwalitatief goed uitziend dagrugzakje van 15 liter. Mogelijkheid tot plaatsen camelbak met handig ophanglusje (gebruik zelf een 1,5 L). Het "ademsysteem" in het rugpand werkt beter dan verwacht, bij warm weer blijft je rug natuurlijk niet echt koel maar wordt ook niet heel snel zweterig. Zakje bovenin met twee vakjes, een vanaf buitenkant en een vanaf binnenkant te openen, met sleutelklipje. mogelijkheid tot ophangen lampje en poles. Voor mij groot genoeg voor spullen op een dagwandeling. Icm. de aanbiedingsprijs die ik betaald heb zeker een aanrader. Leeg ca. 450 gram licht.
(Henk / 10-09-2020)


Lowa Aerox GTX Mid. (€ 139,99)

Schoen: Erg soepel, bijna hardloopschoenachtig. Vrij smal. Surround: Werkt, duidelijk koeler dan bv. Renegade. Kwaliteit: Hak na ca. 120Km gebruik (meest asfalt) op sommige plekken 2/3 afgesleten tov. nieuw, klacht ingediend, antwoord Lowa: Geen garantie want slijtage (…), oorzaak manier van lopen, gewicht enz. en zachtere rubbersoort (productomschrijving: Slijtvaste zool…, na aankoop blijkbaar niet meer). Niet verzoolbaar dus voor mij binnen 250 km onbruikbaar. Vanwege Lowa’s reactie heb ik het gehad met ze en stap over naar een ander merk.
(Henk. / 10-09-2020)


Grisport stelvio (€ 89,00)

Heb tien jaar geleden in 2008 deze schoenen gekocht voor de hondensport maar heb ze inmiddels ook bij berg,strand boswandelingen vol op gebruikt! En ben echt onder de indruk van deze schoenen van Grisport. Top kwaliteit en duurzaam( mits je ze goed onderhoud natuurlijk) Lopen ook nog steeds perfect maar helaas zijn ze te ver heengesleten om nog betrouwbaar op bergtochten te gebruiken.(ben bang dat ze schuren/kapot gaan op de plekken waar het leer dun is geworden) Heb nu de nieuwe Grisport "Anden" gekocht en hoop dat deze mij de komende jaren net zo gaan bevallen.
(hidde / 10-09-2020)


Bergans 3-laags jack (€ 375,00)

Comfortabele jas. Goede ventilatieritsen onder de oksels. Ademend vermogen behoorlijk goed. Klein opvouwbaar. Helaas na 4 jaar niet meer waterdicht (membraan valt uit elkaar). Eerste drie jaar 5 sterren en nu 1 ster.
(Peter / 10-09-2020)


Columbia Sportswear Bugaboot (€ 100,00)

Ooit prachtige winterboot die ik nu, na lange tijd niet gedragen te hebben, op het natte golfterrein wilde gebruiken. De "rubber" onderkant was helemaal gebarsten en verbrokkelt bij aanraking. Schoen +/- 20 keer gedragen, Leer en zool nog als nieuw, maar verder waardeloos. Columbia wijt dit aan UV-inwerking (onzin, altijd in doos bewaard) en biedt 20% promo ter compensatie. Nou bedankt, nooit meer iets van dit merk.Weggegooid geld!
(Schmitz / 10-09-2020)


The North Face The North Face Hegdhog gtx (€ 100,00)

Lang geleden deze midsize schoenen in uitverkoop gekocht en vrijwel dagelijks met plezier gedragen. De schoenen leken onverwoestbaar, maar helaas begon de kunststof versteviging op de hielkap te barsten en los te laten. Jammer, want de schoenen zagen er nog als nieuw uit. Foto's gestuurd en TNF gevraagd of dit gerepareerd kon worden; dat ging niet. Kreeg als tegemoetkoming een nieuw paar hedgehog-schoenen aangeboden. Buitengewoon genereuze compensatie: hulde!
(Schmitz / 10-09-2020)


La Sportiva Trango Cube GTX (€ 300,00)

Heel tevreden over deze schoen. Loopt prima, het lage gewicht is heerlijk en heeft er niet toe geleid dat deze schoen aan kwaliteit heeft ingeboet. Gebruikt bij tochten tot 5900 meter en Via Ferrata's, geen enkele klacht. Zonder twijfel de beste en prettigste bergschoen die ik tot nu toe heb gehad.
(Henk van Buuren / 01-08-2019)


Sea to summit Specialist Duo (€ 499,00)

Fijne tent die makkelijk is op te zetten, ademt goed, veel opbergvakken en extreem lichtgewicht. Het doek zelf lijkt ondanks zijn gewicht stevig, hij schijnt echter wel door één neemt water op. Hierdoor rekt het doek en hangt hij er slapjes bij. Hij lekt niet bij aanhoudende regen. Kwaliteit stelt teleur. Na 1 jaar waarin de tent 15 dagen is gebruikt is de lijm losgelaten van de versteviging waarmee de stokken vastzitten in het dak. Nadat de winkel BigTrea niet meehielp heeft Sea-to-Summit kosteloos een oplossing verzorgd. Uitstekend dus. Conclusie: Zeer goede tent als je de laatste grammetjes eruit wil halen en niet te veel wil inleveren op comfort. Het is echter geen tent die jaren zal meegaan. Misschien had ik pech, maar een iets zwaardere tent garandeerd misschien ook iets meer stevigheid.
(Thom van Oijen / 31-07-2019)


Maxpedition Lithvore Rugzak (€ 159,00)

Dits is een beest van een dagpack! Te gebruiken als stads- woon-werk rugzak van 17 l. maar ook als dagrugzak bij wandeltochten en zelfs genoeg ruimte voor een heel weekend - met MOLLE-bevestigingslussen en -pouches. Teflon tegen vuil en regen. oersterk, superlicht, prima draagcomfort! multi-mogelijkheden...! Moeilijk in NL te krijgen maar in de USA onder outdoor- politie- brandweer- en ambulance personeel zeer populair.
(pston / 05-05-2019)


Decathlon Quickhiker ultralight trekking tent 3 personen (€ 199,00)

Erg fijne tent. Tegenwoordig in prijs gezakt. Snel op te zetten en je kunt aan de achterkant de buitentent openschuiven zodat de binnentent door kan luchten. Wij hebben de driepersons voor met zijn tweeën omdat we toch wel van iets meer ruimte hielden. Prima te doen! Gaat nu 3 jaar mee.
(Daphne / 05-05-2019)