Home » Over deze site » Wijzigingen aan deze site » Wijzigingen in 2000

Wijzigingen/aanvullingen op deze site

De wijzigingen aan deze site worden bijgehouden op deze pagina. Hieronder de wijzigingen in het jaar 2000:

19-12-2000
Alleen een paar kleine typografische wijzigingen en het toevoegen van enkele nieuwe materiaalervaringen.
17-12-2000
Nieuwe recepten, nieuwe links, nieuwe materiaalervaringen, nieuwe goodies: screensaver en twee scherm-achtergronden.
11-12-2000
Er zijn nieuwe links en nieuwe ervaringen. Verder ook een nieuwe banner naar een ander goed doel.
07-12-2000
Hiking-site.nl is genomineerd voor de beste site van het jaar op clickx.be. Daarnaast zijn er nieuwe links, nieuwe ervaringen en nieuwe tips.
01-12-2000
Een extra tweedehands-GPS in de GPS-shop, veel nieuwe links, ervaringen en tips. Daarnaast is de winnaar van de Wenger Batallion Diver bekend en kun je deze maand een voedselpakket van Adventure Food winnen. Tevens een overzicht van de producten die afgelopen jaar in 'In de kijker' stonden.
20-11-2000
Na enkele dagen van stress (een server-upgrade liep aardig uit de hand) is het prikbord weer online. Daarnaast zijn de prijzen van de GPS-shop aangepast aan de huidige koers van de Amerikaanse Dollar.
15-11-2000
De EHBO-rubriek is een beetje vernieuwd, daarnaast is er een nieuwe route opgenomen in de route-rubriek. Ook zijn er twee nieuwe desktop-achtergronden om te downloaden van de site. In de boekenhoek dit keer een nieuw boek over navigeren voor buitensporters. Tot slot zijn er opnieuw enkele nieuwe materiaal-ervaringen ingestuurd.
09-11-2000
Op de homepage is een link gelegd naar de site van: Klimmen tegen kanker: Nederlandse Aconcagua Expeditie 2001.
08-11-2000
Er zijn enkele nieuwe leesboeken toegevoegd aan de boekenrubriek. Daarnaast hebben verschillende mensen tips en tricks ingestuurd en hun ervaringen met buitensportmaterialen gedeeld met bezoekers van de site. Heb je overigens al gestemd voor de winnaar van de Wenger Batallion Diver?
05-11-2000
De winnaar van de prijsvraag van afgelopen maand kan vanaf nu worden gekozen. Wie wordt de winnaar van de Wenger Batallion Diver?
03-11-2000
In de GPS-shop is er een extra tweede-hands ontvanger bijgekomen, daarnaast enkele nieuwe tips en links.
01-11-2000
Enkele nieuwe tips en materiaalervaringen. Daarnaast Adventure Food in 'In de kijker'. Vanaf volgende week kan er worden gekozen wie de uiteindelijke winnaar van de Wenger Batallion Diver is geworden.
29-10-2000
De GPS-shop is uitgebreid met GPS-ontvangers speciaal voor de Palm PDA's en laptops. Daarnaast nieuwe tweede-hands ontvangers. Ook zijn er nieuwe tips en materiaalervaringen ingestuurd.
27-10-2000
Opnieuw een nieuwe route: ditmaal in de Pyreneeën. Daarnaast nieuwe tips, materiaalervaringen en buitensportzaken. Tevens is de site wederom in de 'prijzen gevallen'.
22-10-2000
Er is een begin gemaakt aan de vernieuwing van de route-rubriek, met onder andere twee nieuwe routes in de Ardennen. Daarnaast zijn er nieuwe tips en materiaalervaringen van buitensporters. Let in de boekenrubriek ook op de aankondiging van de signeersessie van wereldfietser Frank van Rijn.
18-10-2000
Nieuwe route-boeken en nieuwe algemene buitensportboeken in de boeken-rubriek. Ook is de aanbieding in de GPS-shop nóg voordeliger geworden!
17-10-2000
Nieuwe leesboeken in de boeken-rubriek, nieuwe materiaalervaringen en tips en tricks van andere buitensporters. Daarnaast een nieuw recept-idee en de bekendmaking van de prijswinnaar van de Wenger Swiss PocketGrip van vorige maand. Ook nieuwe materiaal-links naar diverse rugzakmerken. Tot slot een interessante aanbieding en nieuwe software in de GPS-shop.
10-10-2000
Er zijn enkele nieuwe goodies bijgekomen: twee desktop-achtergronden en een nieuwe screensaver. Daarnaast enkele nieuwe materiaalervaringen van buitensporters. In de GPS-shop wordt er een tweedehands Magellan 300 aangeboden.
06-10-2000
Een prijzen-actie in de GPS-shop: nu bestellen en in november je Garmin CD-Rom ontvangen scheelt behoorlijk in prijs! Daarnaast is de Garmin eTrex in prijs verlaagd.
04-10-2000
De geheugen-cartridges voor Garmin ontvangers zijn sterk afgeprijsd in de GPS-shop. Nieuwe kledingmerken in de materialenrubriek en daarnaast nieuwe tips onder andere over hoe je het beste wild kunt zien tijdens een hike. Ook is de nieuwe site van K2 Himalay Adventure Store opgenomen in het overzicht van buitensportzaken.
03-10-2000
Nieuwe tips en tricks, GPS-Koopgids bijgewerkt en nieuwe ervaringen verwerkt van buitensporters met materialen.
01-10-2000
Het is je ongetwijfeld opgevallen dat er iets veranderd is aan de homepage. Nieuw in 'In de kijker' deze maand is de Primus Himalaya MultiFuel 3288. Daarnaast is de GPS-shop voorzien van nieuwe accessoires, zijn er nieuwe ervaringen van andere buitensporters, enkele nieuwe tips en tricks. Ook de boekenrubriek is uitgebreid met enkele nieuwe boeken. Mocht je vorige maand je ogen hebben uitgekeken naar de Wenger Batallion Diver: nu kun je er eentje winnen! En als jij een tevreden bezoeker bent van Hiking-site.nl, dan kun je dat nu ook vertellen aan je vrienden.
17-09-2000
Er zijn nieuwe tips, een behoorlijke uitbreiding van de boekenrubriek, een update van de GPS-shop en ervaringen van gebruikers met verschillende buitensportmaterialen verder is er een hondvriendelijke route bijgekomen in het overzicht.
01-09-2000
Uitbreiding GPS-koopgids met SILVA Multinavigator en Magellan GPS 330, er is een Goodie te winnen (Wenger Swiss PocketGrip), In de kijker: Wenger Batallion Diver, GPS-shop uitgebreid met tweede-hands ontvangers en tevens zijn de links zijn uitgebreid.
27-08-2000
Enkele nieuwe tips en tricks en winkels deze week. Daarnaast is vanaf nu de GPS-shop geopend! Mijn vakantie in IJsland heeft enkele nieuwe desktops opgeleverd. De site heeft deze week opnieuw een award gewonnen. De 10 winnaars van gratis jaarabonnementen op Backpackers zijn inmiddels ook bekend.
13-08-2000
Nieuwe on-line shops en andere buitensportzaken, nieuwe materiaalervaringen, uitbreiding van de links en een nieuwe screensaver.
30-07-2000
Er zijn nieuwe tips en tricks, zeer veel nieuwe materiaalervaringen, een nieuwe opmaak voor de links, informatie over Pensión de Jalón, een hondvriendelijk wandelpension in Zuid Spanje en de winnaar van de eTrex Summit is bekend.
01-07-2000
Er zijn nieuwe tips en tricks, nieuwe materiaalervaringen, nieuwe desktop-goodies en enkele nieuwe links. Daarnaast staat deze maand de Katadyn Pocket in 'In de kijker' en maak je kans op 1 van de 10 jaarabonnementen op Backpackers.
12-06-2000
Nieuwe links, nieuwe tips en tricks en een up-date van de GPS-koopgids.
01-06-2000
Nieuwe hiking-vakantie links, de Minolta Pocket II in In de kijker en de introductie van de Garmin eTrex Summit, welke tevens is te winnen als prijs in de prijsvraag van deze maand.
20-05-2000
Er is een nieuwe on-line shop toegevoegd. De ervaringen met materiaal zijn uitgebreid en tevens voorzien van een duidelijkere markering. Er zijn nieuwe Nederlandstalige links, hikingvakanties en wandelverenigingen en tevens nieuwe goodies (desktop achtergronden van Montsec). In de EHBO-rubriek is de informatie over teken uitgebreid en tenslotte heb ik de informatie over mijzelf bijgewerkt.
09-05-2000
Een uitbreiding van de informatie over onderhoud van schoenen, nieuwe links naar hikingvakanties, nieuwe tips en tricks, nieuwe ervaringen van andere buitensporters, Web Link Award gewonnen en informatie over de afschaffing SA voor GPS.
01-05-2000
De rubriek met informatie over schoenen is uitgebreid met informatie over sokken. Daarnaast is de Suunto-prijsvraag afgelopen en maak je deze maand kans op een handig zomerzakje. Ook zijn er nieuwe materiaal-ervaringen toegevoegd en nieuwe links naar materiaalmerken. In de kijker deze maand het paradepaardje van Leatherman: de 'Wave'.
18-04-2000
Veel extra informatie over verrekijkers deze keer. Daarnaast nieuwe tips, veel nieuwe materialenlinks en een nieuwe Nederlandstalige site. Ook het overzicht van winkels is verder uitgebreid. Tenslotte is er een downloadbare kompascursus beschikbaar.
07-04-2000
Veel wijzigingen deze keer: tips, links, boeken en ehbo. Daarnaast een nieuwe zoekoptie op de site!
03-04-2000
Er zijn nieuwe links en materiaalervaringen ingestuurd en tevens is het prikbord behoorlijk gebruikt de afgelopen week. Nieuw deze maand in de kijker: Suunto Vector. Tevens is deze als prijs te winnen in een prijsvraag!