Home » Over deze site » Wijzigingen aan deze site » Wijzigingen in 2001

Wijzigingen/aanvullingen op deze site

De wijzigingen aan deze site worden bijgehouden op deze pagina. Hieronder de wijzigingen van het jaar 2001:

26-12-2001
De winnaar van de Radical Design rugzak is bekend. Daarnaast zijn er enkele nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen ingestuurd.
19-12-2001
Er is een nieuwe vacature opgenomen in het overzicht met buitensport-vacatures.
15-12-2001
Patrick Deykers exposeert in de Virtuele Expositie met 12 schitterende buitensportfoto's. In de boekenrubriek is er speciale aandacht voor 3 nieuwe boeken. Onder de mensen van Club Hiking-site.nl wordt een Radical Design GuidePRO rugzak verloot. Frank Beekman schrijft over zijn avonturen tijdens een tocht op/nabij Lake Baikal in het Schrijfblok.
11-12-2001
Er zijn enkele nieuwe vacatures opgenomen in de buitensport-vacature rubriek en tevens is er een verslag gemaakt (met foto's!) van de nachthike van afgelopen weekend van Club Hiking-site.nl.
05-12-2001
Vanaf nu kun je gratis een Hiking-site.nl kalender downloaden via de goodies-rubriek.
04-12-2001
Er is een verslag (met foto's!) van de middagwandeling op de Drunense Duinen (Club Hiking-site.nl). Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om via Hiking-site.nl boeken bij Bol.com te bestellen.
01-12-2001
In de kijker staat deze maand de Bresser Nautic Waterproof. In de goodies-rubriek vind je 2 nieuwe desktops en tevens maak je kans op een Wenger Ranger. Het aanbod tweedehands-ontvangers in de GPS-shop is uitgebreid en de prijzen van materiaal-ervaringen worden vanaf nu ook in Euros weergegeven. Uiteraard zijn er nieuwe ervaringen en tips en tricks.
20-11-2001
De virtuele expositie is vanaf nu officieel geopend. Martin Swinkels toont vier weken lang enkele van zijn mooiste, meeste zeggende of gewoon boeiende foto's.
16-11-2001
In de navigatie-rubriek kun je vanaf nu een gratis Hiking-site.nl-versie van het handige programma EasyGPS downloaden. Ook is de GPS-koopgids uitgebreid met informatie over nieuwe Garmin-ontvangers (inclusief een vooruitblik op de nieuwe GPS/GSM van Garmin). Uiteraard zijn er nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen. Ook wordt er een voorzichtig begin gemaakt met de nieuwe rubriek 'Virtuele exposities'. Binnenkort zal Martin Swinkels de spits afbijten. In de boeken-rubriek zijn er 3 recencies toegevoegd van nieuwe wandelboeken. Op de pagina's van Club Hiking-site.nl staan nu ook de foto's van de laatste klimmiddag in Haarlem en tevens kun je nog steeds een Hiking-site.nl t-shirt bestellen voor slechts 10 EURO.
11-11-2001
Er zijn enkele nieuwe tips en tricks en ervaringen met buitensport-materialen toegevoegd.
07-11-2001
Vanaf nu zijn de t-shirts van Hiking-site.nl verkrijgbaar. Je kunt ze bestellen via Club Hiking-site.nl.
01-11-2001
Deze maand maak je in de Goodies-rubriek kans op een bottle-belt van Lowe Alpine. In 'In de kijker' staat de mesh-lantaarn van Primus. Er zijn nieuwe verhalen opgenomen in het schrijfblok en tevens hebben opnieuw veel mensen nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks ingestuurd. In Club Hiking-site.nl worden er nieuwe events georganiseerd en kun je vanaf nu tevens een Hiking-site.nl t-shirt bestellen!
16-10-2001
Er zijn twee nieuwe verhalen opgenomen in het schrijfblok. Daarnaast hebben veel mensen nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks ingestuurd. De rubriek 'Over deze site' is ge-actualiseerd en in de materialen-rubriek is er informatie opgenomen over Radical Design rugzakken en Newcon Optik nachtkijkers. In de route-rubriek is er een nieuwe route in Catalonië toegevoegd.
08-10-2001
Een nieuwe vacature bij Nigor Net en tevens enkele nieuwe materiaal-ervaringen.
05-10-2001
Extra informatie over SmartWool-sokken. Daarnaast enkele nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks. Tevens is de winnaar van de RR Zip 'n' Go bekend.
02-10-2001
Deze maand in 'In de kijker': de "Zero" van Cactus Climbing. In de goodies-rubriek maak je kans op een lawine-cursus en als je deze maand de bezoekers-enquete invult maak je tevens kans op één van de 5 te verloten Hiking-site.nl t-shirts. In de materialenrubriek vind je vanaf nu meer informatie over enkele merken zonnebrillen en in de GPS-koopgids staat alvast de nieuwe iFinder van Lowrance. In het schrijfblok schrijven Peter en Per beiden over hun (wandel-)avonturen, terwijl andere buitensporters je opnieuw van dienst zijn met nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen.
25-09-2001
De nieuwe Hiking-site.nl Chat is eindelijk klaar! Tevens enkele nieuwe materiaal-ervaringen en een goede tip voor vegetariërs.
20-09-2001
In de GPS-shop zijn er enkele nieuwe software-pakketten bijgekomen. Tevens zijn er nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks en wordt de tenten-show van de ANWB aangekondigd op de kalender.
16-09-2001
De vertaling van het nieuwe prikbord is voltooid. Ook is de GPS-koopgids uitgebreid met nieuwe ontvangers van Magellan en Thales (voorheen MLR). Bij de boekrecensies is er speciale aandacht voor 3 nieuwe boeken en Club Hiking-site.nl kondigt enkele nieuwe events aan voor de komende maanden. Natuurlijk zijn er ook nieuwe materiaal-ervaringen, tips en tricks en 3 splinternieuwe verhalen in het schrijfblok van Martin, Ellen en Henk.
07-09-2001
Het nieuwe prikbord is online. Tevens nieuwe materiaal-ervaringen en een nieuwe vacature van Lowe Alpine Nederland BV.
05-09-2001
De homepage is een beetje aangepast (nieuwe opties) en daarnaast zijn er kleine wijzigingen doorgevoerd op de materialenpagina's over kleding. Ook zijn er enkele nieuwe materiaal-ervaringen van andere buitensporters.
02-09-2001
Deze maand staat de Suunto Observer in 'In de kijker' en is de hoofdprijs van de prijsvraag een Royal Robbins Zip 'n' Go trekkingsbroek ter waarde van Hfl. 179,-. Verder is de boekenrubriek ververst en zijn er nieuwe materiaalervaringen en links. De inzendtermijn voor verhalenwedstrijd is (op veler verzoek) met twee weken verlengd. Wellicht doe je inspiratie op door de twee nieuwe verhalen van Gerard en Dirk te lezen. Voor bezoekers van Hiking-site.nl organiseert Ton Joosten twee wandelingen met aansluitend een presentatie over de Pyreneeën: een Rondje Pyreneeën.
25-08-2001
De buitensport-kalender is aangevuld met enkele nieuwe evenenementen en tevens is de lijst met buitensportwinkels doorlopen en waar nodig aangepast.
21-08-2001
Toevoeging van enkele links, materiaal-ervaringen en tips en tricks.
18-08-2001
Ter ere van de Mont Blanc Expeditie 2001 zijn er twee desktop-achtergronden te downloaden van de Mont Blanc. Daarnaast enkele nieuwe tips en tricks, winkels en materiaal-ervaringen. Vanaf nu is tevens de Benefon Esc! te koop in de GPS-shop! Tevens is de GPS-rubriek uitgebreid met instelinformatie voor gebruik van Nederlandse Topografische kaarten (RijksDriehoek).
17-08-2001
Opnieuw enkele nieuwe verhalen voor het schrijfblok, nieuwe tips en tricks, materiaal-ervaringen en buitensportwinkels. Ook een aantal nieuwe links en een vacature bij Ayers Rock in Zoetermeer. Voor Club Hiking-site.nl staat er in november nu ook een Nacht-hike gepland. Tot slot is het aanbod tweede-hands GPS-ontvangers van de GPS-shop ook uitgebreid.
07-08-2001
De winnaar van de Deluxe ChaiRB van afgelopen maand is bekend en tevens een nieuwe prijsvraag met als hoofdprijs een Mammut rope-bag ter waarde van Hfl 87,-.
05-08-2001
Club Hiking-site.nl begint vorm te krijgen met de eerste events, maar ook de foto's van het etentje met enkele vaste bezoekers in juli.
03-08-2001
Een paar nieuwe goodies voor de zomervakantie: 2 nieuwe desktop-achtergronden vanuit Boadella en twee nieuwe screensavers (Catalan Sun en Catalan Nature). Tevens speciale aandacht voor 3 nieuwe boeken in de rubriek met boekrecensies.
02-08-2001
Sinds vandaag is Club Hiking-site.nl een feit, de club voor actieve buitensporters!
01-08-2001
Een flinke hoeveelheid kleine aanpassingen aan de site. Zo zijn er nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen, maar is er ook uitgebreide informatie beschikbaar over de Benefon Esc! in de navigatie-rubriek. Maar liefst 4 nieuwe verhalen in het schrijfblok en de Pacsafe Backpacker in 'In de kijker'. Ook een nieuwe vacature in het buitensport-vacatures overzicht.
04-07-2001
De Benefon Esc! is opgenomen in de GPS-koopgids. Binnenkort veel informatie over deze GSM+GPS op Hiking-site.nl. Daarnaast twee nieuwe materiaal-ervaringen.
01-07-2001
Er is een vernieuwd aanbod van tweede-hands GPS-ontvangers en nieuwe materiaalervaringen en tips en tricks. Daarnaast staat de Benchmade 710S met AXIS-lock in 'In de kijker' en kun je deze maand een ChaiRB-stoel winnen in de goodies-rubriek. Uiteraard zijn er twee nieuwe verhalen opgenomen in het schrijfblok. Tot slot is de materialenrubriek uitgebreid met informatie over Night Owl Optics nachtkijkers.
26-06-2001
Naast nieuwe buitensportzaken (in België), ook enkele nieuwe ervaringen en een tip over goedkopere multi-tools.
21-06-2001
Opnieuw enkele nieuwe materiaallinks. De kalender is aangevuld met enkele nieuwe activiteiten en enkele buitensportvacatures zijn opgevuld. Verder nog enkele nieuwe materiaalervaringen, tips en tricks en een uitbreiding van de online shops.
17-06-2001
Toevoeging van enkele nieuwe links, materiaalervaringen en tips en tricks.
16-06-2001
Er zijn veel nieuwe links bijgekomen in de afgelopen dagen. Daarnaast enkele nieuwe buitensportzaken en online shops. Ook zijn er nieuwe materiaalervaringen en tips en tricks ingestuurd door mede-buitensporters. In het schrijfblok twee nieuwe verhalen: 'Extreme' van Martin en over het 'inlopen van groentjes' door Mark.
12-06-2001
De winnaar van de Optimus Nova is bekend gemaakt. Daarnaast een nieuwe reisboekhandel en een nieuwe on-line shop in de winkelrubriek. Ook enkele nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks van andere bezoekers.
03-06-2001
In de afgelopen paar dagen zijn er behoorlijk veel wijzigingen verricht en aanvullingen bijgekomen. Zo zijn er twee nieuwe verhalen in het schrijfblok en zijn er opnieuwe enkele tips en tricks en materiaalervaringen ingestuurd. Daarnaast staat de Mammut Yukon Trim Fleece trui deze maand in 'In de kijker' en kun je een Julbo Magic winnen in de goodies-rubriek. Gerelateerd hieraan is de materialenrubriek uitgebreid met informatie over zonnebrillen. Om opnieuw een beeld te krijgen in de GPS markt in Nederland en Belgie staat deze maand de navigatie-rubriek in het teken van de GPS-enquete. Onder de invullers van de enquete zullen enkele Recta DP-2 kompassen worden verloot. Tot slot de meest in het oogspringende aanvulling van de site: de buitensport-kalender. Een overzicht van buitensport-gerelateerde activiteiten voor de komende weken.
21-05-2001
De winnaars van de gesigneerde boeken van Ton Joosten zijn bekend. Verder enkele nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks van andere buitensporters. Ook zijn er nieuwe buitensportwinkels toegevoegd aan het overzicht.
20-05-2001
Twee nieuwe vacatures in het overzicht met buitensport-vacatures. Daarnaast zijn er enkele advertenties van tweedehands GPS-ontvangers uit de GPS-shop gehaald omdat de betreffende ontvangers inmiddels zijn verkocht.
19-05-2001
Er zijn drie nieuwe goodies opgenomen: twee desktop-achtergronden en een nieuwe screensaver. Verder is in de rubriek over voeding extra informatie opgenomen over Globetrotter Buitensportvoeding.
17-05-2001
Het aantal buitensportvacatures blijft groeien. Net als het aantal buitensportzaken in het overzicht (nu bijna 500!). Twee nieuwe verhalen in het schrijfblok plus de aankondiging van de wandelverhalenwedstrijd.
10-05-2001
Er is een behoorlijke hoeveelheid vacatures bijgekomen in het aanbod van buitensport-vacatures.
09-05-2001
Inmiddels is het aantal links in de linksrubriek opgelopen tot (voorbij) de 650. Daarnaast zijn er enkele nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks toegevoegd. Ook zijn (helaas) de prijzen in de GPS-shop aangepast aan de de hoge koers van de dollar. De winnaar van de Mammut Aletsch is bekend, maar je maakt nog steeds kans op een gesigneerd boek van Ton Joosten of een Optimus Nova brander. Tot slot zijn er nog enkele wijzigingen doorgevoerd in het prikbord om het beantwoorden van berichten te vergemakkelijken.
01-05-2001
De links-rubriek is drastisch uitgebreid, evenals het schrijfblok, waar je nu twee nieuwe verhalen kunt lezen. Verder staat de Trangia Stormcooker in 'In de kijker' en kun je de Optimus Nova winnen. Net als >een gesigneerd exemplaar van één van de boeken van Ton Joosten. En natuurlijk zijn er nieuwe tips en tricks en nieuwe materiaal-ervaringen.
17-04-2001
Er is een nieuw schrijfblok verhaal over Survival, nieuwe goodies om te downloaden (2 foto's gemaakt tijdens verschillende hikes), nieuwe materiaalervaringen en tips. Daarnaast is de GPS-Koopgids uitgebreid met enkele downloadbare handleidingen nieuwe Garmin eTrexen en vind je in de GPS-shop nog meer tweede-hands GPS-ontvangers. Tot slot een zeer interessante toevoeging als je o pzoek bent naar een baan: buitensport vacatures!
11-04-2001
Enkele nieuwe materiaal-ervaringen en nieuwe tips en tricks. Daarnaast is de winnaar van de Birdland Serai Economic prijsvraag van afgelopen maand bekend. Ook is de GPS-shop van een update voorzien. De nieuwe eTrexen zijn bijna allemaal leverbaar en prijzen worden nu ook in Euro weergegeven. Het insturen van je eigen verhaal voor het schrijfblok is nu nog makkelijker geworden en tot slot is in het stuk over kompassen een wijziging doorgevoerd om een voorbeeld bij de tijd te houden.
5-04-2001
Er zijn veel nieuwe materiaal-ervaringen, en nieuwe tips en tricks. In de GPS-shop zijn extra tweedehands GPS-ontvangers bijgekomen. Bij de goodies kun je deze maand een Mammut Aletsch 25 liter dagrugzak winnen, terwijl de Birdland Colibri tenten in 'In de Kijker' staan. Martin schreef een nieuw verhaal voor het Schrijfblok.
15-03-2001
Er is een nieuwe online shop toegevoegd aan het overzicht van winkels. Ook zijn er nieuwe materiaal-ervaringen ingestuurd, evenals nieuwe boekrecensies en links. Neem vooral even de tijd om het nieuwe Schrijfblok-verhaal te lezen. Aan de hand van enkele opmerkingen is het gedeelte over beten en steken in de EHBO-rubriek ook uitgebreid.
06-03-2001
De prijswinnaars van de Shira Push-cups zijn bekend. Daarnaast enkele nieuwe materiaalervaringen en een nieuwe online buitensport-shop.
01-03-2001
Na lange tijd wachten heb ik nu toch (bij wijze van proef) een chat kanaal toegevoegd aan de site. Daarnaast staat de Resort ChaiRB in 'In de kijker' en kun je deze maand een Birdland Serai-econ slaapzak winnen bij de goodies. Ook veel nieuwe materiaalervaringen.
19-02-2001
Enkele prijs- en modelwijzigingen (Magellan) in de GPS-shop. Tevens is de verkoop van MLR-ontvangers gestopt. Daarnaast veel nieuwe boekrecensies en enkele materiaalervaringen.
17-02-2001
Er staat een nieuw verhaal in het schrijfblok over de Op Pad beurs. Er zijn nieuwe tips en tricks, materiaalervaringen en materiaallinks ingestuurd en opgenomen. De EHBO-rubriek is nog eens doorgenomen en hier en daar aangepast aan de hand van opmerkingen van bezoekers. En tot slot zijn er twee nieuwe routes opgenomen: beide in de Spaanse Pyreneeën.
10-02-2001
De winnaar van de prijsvraag van afgelopen maand is bekend. Daarnaast kunnen bezoekers van Hiking-site.nl de Medic First Aid® cursus nu met korting volgen..
08-02-2001
Nieuwe uitbreidingen in de GPS-shop: oplaadbare batterijen en de nieuwe eTrex-serie.
01-02-2001
Deze maand staat de Suunto Escape 203 in 'In de kijker'. Je maakt kans op één van de 10 Shira Push-cups en kunt volgende week lezen wie de EHBO cursus van Alpintreff heeft gewonnen. Er zijn nieuwe hondvriendelijke wandelroutes, tips en tricks en materiaalervaringen. Daarnaast zijn de prijzen van Garmin sterk gedaald in de GPS-shop. En natuurlijk een nieuw verhaal in het schrijfblok.
27-01-2001
Enkele nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen zijn aangevuld.
23-01-2001
Op de hoofdpagina zie je voortaan de nieuwste onderwerpen van het prikbord. De rubriek over kleding is up-to-date gebracht en daarnaast is de informatie over potten en pannen bijgewerkt in de materialenrubriek. Ook een nieuwe online buitensportzaak en enkele nieuwe tips en tricks. Bij de materiaalervaringen kun je vanaf nu ook makkelijker de laatste 10 inzendingen bekijken.
17-01-2001
De nieuwe versie van het prikbord is online. Daarnaast is het schrijfblok vanaf nu uit gehele site bereikbaar en kun je enkele nieuwe materiaalervaringen vinden in de materialen-rubriek.
15-01-2001
Het prikbord is bijna klaar en draait reeds in de test-fase. Er is informatie opgenomen over flessen, bekers en pannen in de materiaalrubriek. Daarnaast een nieuw verhaal in het schrijfblok en uiteraard nieuwe tips en tricks en materiaalervaringen. Verder is het overzicht met wijzigingen een beetje aangepast, net als de materiaalgroepen bij de materiaallinks en eigen ervaringen. Tot slot is er nieuwe reisboekhandel in Haarlem geopend en zijn er nieuwe producten in het tweedehands gedeelte van GPS-shop opgenomen.
07-01-2001
Op dit moment wordt het prikbord stevig onder handen genomen en kan het dus zijn dat het af en toe niet bereikbaar is. Verder zijn er een behoorlijk aantal materiaalervaringen ingestuurd en kun je nieuwe tips en tricks lezen over koken en materialen.
01-01-2001
Er is een nieuwe rubriek toegevoegd aan de site: het schrijfblok. Daarnaast kun je deze maand een EHBO-cursus winnen, zijn er veel nieuwe links bijgekomen en werden er opnieuw ervaringen en tips en tricks ingestuurd.